pot sa fiu insarcinata ?!
Buna ziua!
Timp de un an am luat anticonceptionale(laurina) recomandate de medic pt reglarea ciclului menstrual, pana in luna iulie a acestui an.Ultima menstruatie a fost in perioada 9-13 aug.Exista posibilitatea sa fiu insarcinata daca am avut contact sexual protejat(prezervativ), deoarece nu mi-a venit ciclul pana in prezent sau exista alte cauze ale intarzierii???
va multumesc anticipat!!!
Timp de un an am luat anticonceptionale(laurina) recomandate de medic pt reglarea ciclului menstrual, pana in luna iulie a acestui an.Ultima menstruatie a fost in perioada 9-13 aug.Exista posibilitatea sa fiu insarcinata daca am avut contact sexual protejat(prezervativ), deoarece nu mi-a venit ciclul pana in prezent sau exista alte cauze ale intarzierii???
va multumesc anticipat!!!
4 comentarii
Singura metoda contraceptiva care este eficienta 100% este abstinenta! Acuma lasand gluma la o parte sa stii ca si prezervativul ofera o protectie destul de mare (in jur de 85% in medie si chiar mai mult daca este folosit corect de fiecare data). Nu ne-ai spus daca ciclul tau este regulat sau neregulat si cum era inainte de a lua pilulele - este posibil sa fie doar o intarziere din cauza intreruperii anticonceptionalelor orale care de obicei regularizeaza ciclul menstrual. Daca esti nelinistita si nu apare nici o modificare in continuare, poti face un test de sarcina (care, probabil stii si tu, nu-ti poate oferi un raspuns absolut sigur).
Completare : autor: dlavynya
Buna seara!!!
Anticonceptionalele mi-au fost recomandate pt reglarea ciclului menstrual...nu am avut niciodata un ciclu menstrual regulat!Am avut perioade cand mi-a intraziat si 2luni, dar atunci nu am avut contact sexual, in consecinta nu au existat"probleme".
Va multumesc pt amabilitate!!!
Buna seara!!!
Anticonceptionalele mi-au fost recomandate pt reglarea ciclului menstrual...nu am avut niciodata un ciclu menstrual regulat!Am avut perioade cand mi-a intraziat si 2luni, dar atunci nu am avut contact sexual, in consecinta nu au existat"probleme".
Va multumesc pt amabilitate!!!
buna ziua ! folosesc laurina de o luna.. la primul flacon am uitat o pastiluta alba si am urmat instructiunile de pe cutie si nu am mai facut pauza aceea de 7 zile intre flacoane ci leam luat in continuare... acum la al doilea flacon ultimele 2 pastilute nu leam luat la orele la care trebuia sa le iau... leam luat mai tarziu cu vreo 6-7 ore... normal aceasta saptamana a fost pauza de 7 zile... am facut sex dar prezervativul sa spart si abia la sfarsit am observat... se poate sa fi ramas insarcinata? multumesc
Nu, fiindca erati sub protectie. Protectia devine problematica in cazul abaterilor mai mari de 12 ore.
Daca tot folositi prezervativ, ar fi preferabil sa nu mai folositi hormoni.
Daca tot folositi prezervativ, ar fi preferabil sa nu mai folositi hormoni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7sex in timpul menstruatiei
- 7raspuns urgent va rog: s-a rupt prezervativul
- 3contact intravaginal !
- 7Intarzierea menstruatiei ! Ajutor!!! PLS!
- 24pot fi insarcinata sau e ceva mai grav?
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 7pot ramane insarcinata?
- 3posibila sarcina?
- 11ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos:(:X
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 13sarcina sau raceala?
- 1ciclu neregulat...posibila sarcina?
- 2Poate rămâne însărcinată?
- 1Mi-a intarziat ciclul 10 zile
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
- 0Menstruatie întârziată!
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 0Menstruatie intarziata
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei