O frică tribală, o frică ancestrală, o frică totemică, o frică de natură magică, arhaică
, , Nu pot stii cat de mult m am apropiat de crucea lui Hristos, ,.
Te contrazic, Netsky. Eu însumi am mers ani lungi pe drumul acesta (despre care vorbești tu) de apropiere de crucea lui Hristos prin: introspecție, meditație, rugăciuni, posturi, căutare spirituală. Astăzi însă nu mai cred că în autenticitatea unei asemenea căi. Cu crucea lui Hristos te vei întâlni (iar eu îți doresc să NU te întâlnești) abia atunci când viața îți va frântă de o mare dramă. Atunci fie te vei probuși în valurile lumii (îndepărtându-te de Dumnezeu și scârbindu-te de crucea Lui), fie vei pătimi crunt, intrând în rândurile aleșilor Lui.
Te contrazic, Netsky. Eu însumi am mers ani lungi pe drumul acesta (despre care vorbești tu) de apropiere de crucea lui Hristos prin: introspecție, meditație, rugăciuni, posturi, căutare spirituală. Astăzi însă nu mai cred că în autenticitatea unei asemenea căi. Cu crucea lui Hristos te vei întâlni (iar eu îți doresc să NU te întâlnești) abia atunci când viața îți va frântă de o mare dramă. Atunci fie te vei probuși în valurile lumii (îndepărtându-te de Dumnezeu și scârbindu-te de crucea Lui), fie vei pătimi crunt, intrând în rândurile aleșilor Lui.
Am spus ca nu stiu cat de mult m am apropiat de crucea lui Hristos nu pentru ca nu am trecut prin clipe extrem de grele ci pentru ca nu stiu cat de mult a suferit si inca sufera IIsus. Se spune ca suferinta este un dar de la Dumnezeu.Dar cati din oamenii de pe planeta asta pot cere un asemenea dar?
Netsky, când îți vin asemenea gânduri, alungă-le așa cum l-a alungat Iisus pe satana, prin cuvintele: , , Să nu Îl ispitești pe Domnul Dumnezeul Tău!, ,
Nu îl ispiti, Netsky, pe Domnul Dumnezeul tău, cerându-i pătimiri mai presus de putința omenească de a răbda. Și nici în gând să nu te joci cu asemenea taine.
Nu îl ispiti, Netsky, pe Domnul Dumnezeul tău, cerându-i pătimiri mai presus de putința omenească de a răbda. Și nici în gând să nu te joci cu asemenea taine.
Nu as putea sa i cer lui Dumnezeu asa ceva cu atat mai mult cu cat am trecut prin clipe grele si crede ma ca stiu ce e suferinta.Oricum e loc de mai rau intotdeauna.
Netski, cand ti-a revizuit ultima data medicul tratamentul?
Acum trei zile am fost la psihiatru.Mi a facut unele modificari in tratament.
Netsky, ce medicamente ai luat până acum pentru anxietate ?
Schema de tratament a fost modificata de multe ori.Am luat ca medicamente pentru anxietate : anxiar, pregabalin, escitalopram, rivotril, diazepam...convulex am luat si inca iau dar nu stiu daca acesta este si pentru anxietate.Am incercat ca rezumat in acest timp de 11 ani medicamentele:leponex, abilify, anxiar, convulex, pregabalin, escitalopram, rivotril, diazepam, zyprexa si nu mai stiu...
Am o întrebare pentru Dr. Mătușa:
Având în vedere TULBURĂRILE DE JUDECATĂ și iluziile (pe care (mi) le provoacă), schizofrenia este o deficiență mintală ?
Având în vedere TULBURĂRILE DE JUDECATĂ și iluziile (pe care (mi) le provoacă), schizofrenia este o deficiență mintală ?
@ Netsky, ce frumos scrii. Ma bucur ca sunt oameni ca tine pe Forum Romedic!
@ Psiholog Rares Ignat
Pentru o persoana care citeste literatura religioasa, @ Netsky scrie normal. Nu are nevoie de modificarea tratamentului. Pacat ca psihologii nu se apleaca si inspre aceasta latura. Ar avea mai mult de castigat si mai multi clienti.
Eu cand am avut efectele secundare cele mai grele, m-am rugat si am descoperit medici care sa imi gaseasca tratamentul potrivit. Credinta m-a ajutat mult in boala mea. Sper sa o faca in continuare ca nu e chiar asa de usor.
@ Psiholog Rares Ignat
Pentru o persoana care citeste literatura religioasa, @ Netsky scrie normal. Nu are nevoie de modificarea tratamentului. Pacat ca psihologii nu se apleaca si inspre aceasta latura. Ar avea mai mult de castigat si mai multi clienti.
Eu cand am avut efectele secundare cele mai grele, m-am rugat si am descoperit medici care sa imi gaseasca tratamentul potrivit. Credinta m-a ajutat mult in boala mea. Sper sa o faca in continuare ca nu e chiar asa de usor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 27Schizofrenie simpla?
- 5Cum sustinem apropiatii diagnosticati cu schizofrenie
- 1schizofrenia ereditara
- 11Posibil diagnosticare gresita?
- 5Efecte secundare in urma consumului de Zyprexa
- 19Schizofrenie?...am sanse sa-mi revin?
- 43In Romania se practica terapia ortomoleculara cu niancina pt tratarea schizofreniei?
- 5tulburari psihice dupa 26 ani - va mai primi certificat si indemnizatie?
- 21O viata scindata...experienta schizofreniei
- 7Schizofrenie - Probleme servici
- 1Schizofrenia este o tulburare psihica naturala
- 0Efecte adverse Clopixol (schizofrenie)
- 1Schizofrenia incurrabila
- 6Xeplion! am ajuns la 105 kg
- 9Recomandare medic psihiatru bun cu experiență în tratarea schizofreniei cronice
- 4Schimbarea diagnosticului din schizofrenie in bipolar
- 6Alte forme de schizofrenie
- 7Cum scap de diagnosticul de schizofrenie care mi s a pus la cererea mea?
- 0Care e cauza schizofreniei mele?
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: