Schimbarea diagnosticului din schizofrenie in bipolar
in urma cu 7 ani mi s-a trecut pe scrisoarea medicala ca diagnostic "alte forme de schizofrenie", iar dupa ce i-am zis doctorului curant care au fost starile mele pana la debutul bolii, si in timpul bolii, mi-a zis ca trebuia sa primesc diagnostic de bipolar afectiv.
e la latitudinea doctorului curant daca vrea sa schimbe (sau nu) diagnosticul in bipolar (desi am fost diagnosticat initial cu schizofrenie) ? sau e fortat legal sa mentina diagnosticul de schizofrenie ?
e la latitudinea doctorului curant daca vrea sa schimbe (sau nu) diagnosticul in bipolar (desi am fost diagnosticat initial cu schizofrenie) ? sau e fortat legal sa mentina diagnosticul de schizofrenie ?
4 comentarii
Nu il forteaza nimeni sa faca nimic. Sa va schimbe diagnosticul daca considera ca sunteti bipolar.
Diagnosticul il schimba psihiatru nu medicu de familie, ca ala n-are voie sa schimbe nimic.
Daca e psihiatrul dr curant, atunci poate schimba oricand diagnosticul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 196schizofrenie.manifestari
- 5Efecte secundare in urma consumului de Zyprexa
- 3Eu cred ca sunt simptomele negative ale schizofreniei
- 37Intruniri Grupuri de suport pentru bipolari si depresivi - Bucuresti
- 3Tulburarea bipolara
- 14Tulburare bipolara
- 2Grup Schizofrenie Brasov
- 2Problema la urinare
- 2Poate colabora Psihologul cu Dr Psihiatru pentru stabilirea tratamentului in schizofrenie?
- 2Schizofrenie!Psihoze majore.
- 0Serialele Doctorul cel bun și doctorul minune
- 2E utila psihoterapia in schizofrenie?
- 10Incetarea dreptului de munca.
- 65-HTP este antidepresiv natural ? Se poate lua in schizofrenie ?
- 3Am nevoie de parerea sincera a unui psiholog va rog sa nu ma injurati sau certati
- 7Intrebari si Raspunsuri Pt Cei cu Boli Psihice Diagnosticate:Schizofrenie, Bipolar, Depresie
- 7Schizofrenie credit
- 10Boala vs Dumnezeu.
Mai multe informații despre: Schizofrenia Tulburarea bipolara tulburarea afectiva bipolara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: