L glutamina
A luat cineva amino acidul L glutamina în schizofrenie am auzit ca e foarte bun eu am încercat și glicina si ma ajuta destul de mult!!!
8 comentarii
Ce este glicina asta si in ce sens te ajuta in schizofrenie?
Am si eu o planta in curte care se numeste glicina.
Am si eu o planta in curte care se numeste glicina.
Este un amino acid ajuta și pe simptomele cele pozitive merge și pe tulburarea bipolara eu am luat glicina pastile care se țin sub limba și ma ajuta în schizofrenie urmează sa îmi iau și l glutamina și asta este tot un amino acid este carburantul creierului și cred ca e buna și asta!!!
in topicul trecut scriai ca vorbesti de planta... eu te intrebasem de care glicina vorbesti, daca-ti aduci aminte... acum zici ca vorbesti de aminoacid. asta e semn ca nu prea stii ce ai luat.
asa ca pe scurt, aminoacidul este o proteina. proteinele se gasesc in special in oua, carne, leguminoase, branza/cascaval (in acestea fiind mai abundente). exista aminoacizi esentiali si neesentiali. cei esentiali trebuie luati din mancare, cei neesentiali pot fi produsi de catre corp. glicina este neesential, deci nu trebuie sa-l iei din supliment, mai ales ca il iei oricum din mancare...
proteinele ajuta in mare parte la sustinerea musculara, si nu numai.. ajuta si la refacerea tuturor tesuturilor din corp
ca-l iei din supliment probabil ca nu iti face rau.
de cat timp iei, in ce doza si ce fel de schimbari ai observat ?
asa ca pe scurt, aminoacidul este o proteina. proteinele se gasesc in special in oua, carne, leguminoase, branza/cascaval (in acestea fiind mai abundente). exista aminoacizi esentiali si neesentiali. cei esentiali trebuie luati din mancare, cei neesentiali pot fi produsi de catre corp. glicina este neesential, deci nu trebuie sa-l iei din supliment, mai ales ca il iei oricum din mancare...
proteinele ajuta in mare parte la sustinerea musculara, si nu numai.. ajuta si la refacerea tuturor tesuturilor din corp
ca-l iei din supliment probabil ca nu iti face rau.
de cat timp iei, in ce doza si ce fel de schimbari ai observat ?
Nu m.am documentat asa bine dar este bun pe mine ma ajuta în schizofrenie a dispărut accea tulburare a mai rămas doar mici impresii care mi le fac tot eu
e util sa spui ce doza iei si ce simptome ti-au disparut ca sa stie si altii in ce fel a ajutat suplimentul.
600 mg dar depinde ce supliment ei sunt de mai multe feluri!!!!
Buna ziua, Multumesc foarte milt pentru sfat. Puteti va rog sa imi spuneti pentru glicina ce marca de medicament ati folosit?
Pe curand,
Pe curand,
Pe mine nu m-a ajutat glicina in schizofrenie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12cum poti ajuta un schizofen?
- 17Schizofrenie controlata
- 626Posesie demonică sau schizofrenie?
- 4schizofrenie in perioada prodormala sau TAB?
- 27Camine pt persoane cu schizofrenie
- 21Sa fie schizofrenie? va rog ajutati-ma!
- 2transferul in strainatate-ca schizofrenica cronica paranoida
- 3Schizofrenic caut medic bun
- 3incadrare handicap schizofrenie scor gafs 24
- 19Schizofrenie ce pot sa lucrez
- 4Tulburare bipolara
- 2Poate emite medicul de familie retete cu medicamente psihiatrice?
- 20Schizofrenie..povestea mea
- 24Cum rezolva medicii problemele de concentrare si memorare ale pacientilor cu schizofrenie?
- 4Schizofrenie - ce se intampla daca voi mai avea vreun episod?
- 2Problema la urinare
- 3Boala mostenita
- 10Schizofrenie
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: