L glutamina
A luat cineva amino acidul L glutamina în schizofrenie am auzit ca e foarte bun eu am încercat și glicina si ma ajuta destul de mult!!!
8 comentarii
Ce este glicina asta si in ce sens te ajuta in schizofrenie?
Am si eu o planta in curte care se numeste glicina.
Am si eu o planta in curte care se numeste glicina.
Este un amino acid ajuta și pe simptomele cele pozitive merge și pe tulburarea bipolara eu am luat glicina pastile care se țin sub limba și ma ajuta în schizofrenie urmează sa îmi iau și l glutamina și asta este tot un amino acid este carburantul creierului și cred ca e buna și asta!!!
in topicul trecut scriai ca vorbesti de planta... eu te intrebasem de care glicina vorbesti, daca-ti aduci aminte... acum zici ca vorbesti de aminoacid. asta e semn ca nu prea stii ce ai luat.
asa ca pe scurt, aminoacidul este o proteina. proteinele se gasesc in special in oua, carne, leguminoase, branza/cascaval (in acestea fiind mai abundente). exista aminoacizi esentiali si neesentiali. cei esentiali trebuie luati din mancare, cei neesentiali pot fi produsi de catre corp. glicina este neesential, deci nu trebuie sa-l iei din supliment, mai ales ca il iei oricum din mancare...
proteinele ajuta in mare parte la sustinerea musculara, si nu numai.. ajuta si la refacerea tuturor tesuturilor din corp
ca-l iei din supliment probabil ca nu iti face rau.
de cat timp iei, in ce doza si ce fel de schimbari ai observat ?
asa ca pe scurt, aminoacidul este o proteina. proteinele se gasesc in special in oua, carne, leguminoase, branza/cascaval (in acestea fiind mai abundente). exista aminoacizi esentiali si neesentiali. cei esentiali trebuie luati din mancare, cei neesentiali pot fi produsi de catre corp. glicina este neesential, deci nu trebuie sa-l iei din supliment, mai ales ca il iei oricum din mancare...
proteinele ajuta in mare parte la sustinerea musculara, si nu numai.. ajuta si la refacerea tuturor tesuturilor din corp
ca-l iei din supliment probabil ca nu iti face rau.
de cat timp iei, in ce doza si ce fel de schimbari ai observat ?
Nu m.am documentat asa bine dar este bun pe mine ma ajuta în schizofrenie a dispărut accea tulburare a mai rămas doar mici impresii care mi le fac tot eu
e util sa spui ce doza iei si ce simptome ti-au disparut ca sa stie si altii in ce fel a ajutat suplimentul.
600 mg dar depinde ce supliment ei sunt de mai multe feluri!!!!
Buna ziua, Multumesc foarte milt pentru sfat. Puteti va rog sa imi spuneti pentru glicina ce marca de medicament ati folosit?
Pe curand,
Pe curand,
Pe mine nu m-a ajutat glicina in schizofrenie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 8E posibil ca diagnosticul de schizofrenie sa nu fie corect?
- 12dificultate de a face orice, izolare si lipsa de rabdare
- 14Mi-e foarte frica, nu vreau sa sufar de schizofrenie!
- 11Posibil diagnosticare gresita?
- 8frica persistenta!
- 2persoana suspecta de schizofrenie!
- 1schizofrenie sau TAB?
- 15Mie frica sa nu am schizofrenie
- 2Schizofrenie si permisul de conducere
- 1Diagnostic greshit
- 12Cateva nelamuriri si intrebari
- 7As dori o informație despre schizofrenie
- 1Tratament in Bucuresti pentru schizofrenie / tulburare schizoafectiva
- 9Recomandare medic psihiatru bun cu experiență în tratarea schizofreniei cronice
- 6Diagnostic gresit??
- 3Dieta sănătoasă ajuta in schizofrenie?
- 71De ce ziceți că schizofrenia și bolile psihice nu se vindeca?Eu sper sa mă vindec.
- 16Pacient cu schizofrenie care refuză să mai ia tratamentul. Vreau îndrumare și sfaturi
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: