nu suntem un cuplu normal
Nu vrea sa stam impreuna. sa mergem undeva.suntem de mult timp impreuna.simt ca tine la mine putin.Am o mare dilema. Am sa va mai scriu.Eu sufar mult.Astept raspuns
7 comentarii
Ce altceva ai mai putea face, pe langa sa suferi ?
Andrei
Andrei
cred ca e bine sa-l lasi, mai bine singure decat rau insotita
D c trebuie sa judecati oamenii asa aspru.Greece woman iar ai dat-o in bara.d c va place sa sufere oamenii mai mult decat sufera.
Parerea mea e ca ti prea mult la el.si nu merita! Veziti d viata ta.arata-i ca nu-ti pasa, si asa o sa-ti dai seama.daca t iubeste.o sa faca c vrei tu, daca nu nu o sa-i pese d sentimentele tale.
Dar nu multumi cu putin.cum adica simti ca tine la tine putin.respecta-te p tine insuti si dovedeste-ti ca vrei mai mult d laviata, vrei mai mult d la persoana iubita.adica.vrei sa fi iubita.si nu putin ci atat cat meriti, atat cat daruiesti
Parerea mea e ca ti prea mult la el.si nu merita! Veziti d viata ta.arata-i ca nu-ti pasa, si asa o sa-ti dai seama.daca t iubeste.o sa faca c vrei tu, daca nu nu o sa-i pese d sentimentele tale.
Dar nu multumi cu putin.cum adica simti ca tine la tine putin.respecta-te p tine insuti si dovedeste-ti ca vrei mai mult d laviata, vrei mai mult d la persoana iubita.adica.vrei sa fi iubita.si nu putin ci atat cat meriti, atat cat daruiesti
ai incercat sa te intrebi de ce? nu ai nevoie de un control la cap, nici nu trebuie sa suferi parerea mea este ca trebuie sa descoperi de ce.poate comunicarea e tot ce va lipseste.sunt casatorita de 8 ani.am trecut si eu prin faza asta cu sotul meu insa ii multumesc lu dumnezeu am depasit-o.incearca sa schimbi atitudinea ta, sa comunici mai mult cu el insa nu devenii sufocanta.incearca sa il respecti asa cum e si sa nu incerci sa il schimbi.daca el a devenit subit timid ia tu initiativa.iar daca nu este vb de alcineva si intradevar te iubeste sigu va observa diferenta.la mine a mers.mult succes
Am 7 ani de casnicie si alti 6 de prietenie cu acelasi om fara de care nu pot trai.Nu m-a jignit, nu m-a batut, nu m-a amenintat niciodata si nu pot antelege cumin alte cupluri se pot rani atat de tare, isi intorc spatele atat de usor, parasesc caminul conjugal atat de firesc.as vrea sa-mi raspunda un doctor daca se poate:este normal?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce sa fac?
- 8ce sa fac..cum sa fac..?
- 27cum pot trece peste depresia provocata de despartirea de ea?
- 7O mica pauza
- 8nu vreau sa pierd casnicia
- 3dupa nunta viata a devenit un cosmar
- 38Vreau sa-i arat ca o iubesc, nu am mai vazut-o de aproape o luna, mie dor de ea. Ce sa fac?
- 2pasul spre o relatie serioasa
- 3Ma puteti ajuta? Nu stiu ce sa mai cred
- 5Il iubesc - relatie de un an si patru luni
- 0Cum o conving sa vina acasa?
- 22Ce as putea sa mai fac, pentru a avea o a doua sansa?
- 6Am ajuns la capatul 'vietii'.Mai am un pas spre sinucidere.CRED
- 6sunt exagerat de gelos si m-am despartit de ea...
- 15Mama nu este de acord cu el
- 2Prietenul meu a plecat dupa 12 ani de relatie.il mai pot intoarce inapoi?
- 8Sotul meu vrea sa divortam
- 2Iubire?
- 16Prietenul meu e pe drum spre Anglia, cum sa-l opresc?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: