nu suntem un cuplu normal

Nu vrea sa stam impreuna. sa mergem undeva.suntem de mult timp impreuna.simt ca tine la mine putin.Am o mare dilema. Am sa va mai scriu.Eu sufar mult.Astept raspuns
7 comentarii

Ce altceva ai mai putea face, pe langa sa suferi ?
Andrei
Andrei

cred ca e bine sa-l lasi, mai bine singure decat rau insotita

D c trebuie sa judecati oamenii asa aspru.Greece woman iar ai dat-o in bara.d c va place sa sufere oamenii mai mult decat sufera.
Parerea mea e ca ti prea mult la el.si nu merita! Veziti d viata ta.arata-i ca nu-ti pasa, si asa o sa-ti dai seama.daca t iubeste.o sa faca c vrei tu, daca nu nu o sa-i pese d sentimentele tale.
Dar nu multumi cu putin.cum adica simti ca tine la tine putin.respecta-te p tine insuti si dovedeste-ti ca vrei mai mult d laviata, vrei mai mult d la persoana iubita.adica.vrei sa fi iubita.si nu putin ci atat cat meriti, atat cat daruiesti
Parerea mea e ca ti prea mult la el.si nu merita! Veziti d viata ta.arata-i ca nu-ti pasa, si asa o sa-ti dai seama.daca t iubeste.o sa faca c vrei tu, daca nu nu o sa-i pese d sentimentele tale.
Dar nu multumi cu putin.cum adica simti ca tine la tine putin.respecta-te p tine insuti si dovedeste-ti ca vrei mai mult d laviata, vrei mai mult d la persoana iubita.adica.vrei sa fi iubita.si nu putin ci atat cat meriti, atat cat daruiesti

ai incercat sa te intrebi de ce? nu ai nevoie de un control la cap, nici nu trebuie sa suferi parerea mea este ca trebuie sa descoperi de ce.poate comunicarea e tot ce va lipseste.sunt casatorita de 8 ani.am trecut si eu prin faza asta cu sotul meu insa ii multumesc lu dumnezeu am depasit-o.incearca sa schimbi atitudinea ta, sa comunici mai mult cu el insa nu devenii sufocanta.incearca sa il respecti asa cum e si sa nu incerci sa il schimbi.daca el a devenit subit timid ia tu initiativa.iar daca nu este vb de alcineva si intradevar te iubeste sigu va observa diferenta.la mine a mers.mult succes

Am 7 ani de casnicie si alti 6 de prietenie cu acelasi om fara de care nu pot trai.Nu m-a jignit, nu m-a batut, nu m-a amenintat niciodata si nu pot antelege cumin alte cupluri se pot rani atat de tare, isi intorc spatele atat de usor, parasesc caminul conjugal atat de firesc.as vrea sa-mi raspunda un doctor daca se poate:este normal?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3trebuie sa-l accepta asa cum e si sa sper ca poate intr-o zi se va schimaba?
- 36vreau sa-l uit. Sfaturi!
- 3Problemele au inceput mai acut de cand i-am adus vorba mai serios de o posibila casatorie
- 4baiatul asta m-a meritat vreodata? cum sa fac sa il pot uita ?
- 13iar am cazut de sus
- 3dupa 14 ani de casnicie
- 7prietenul meu este dependent de heroina
- 13despartire sau casatorie?
- 12Increderea reciproca - liantul care cimenteaza o relatie
- 8despartire, inceput depresie
- 7Nu stiu ce sa mai fac cu viata mea ajutati-ma sa gasesc un raspuns
- 7dragoste sau ura
- 10Ne-am despartit !!! Citit tot va rog!! vreau niste sfaturi utile..
- 15Mama nu este de acord cu el
- 5cum sa-mi continui viata fara el?
- 5Gata cu iubirea?
- 3Ganduri cumplite
- 9L-am inselat dar regret
- 9m.am indragostit de o femeie mai in varsta
- 11membrii familiei imi fac casnicia un calvar
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: