baiatul asta m-a meritat vreodata? cum sa fac sa il pot uita ?
am fost cu un baiat 1 an si 8 luni de zile..ne-am inteles bine nu pot zice ca nu dar.am suferit mult.la 1 an si 6luni mam mutat cu el a fost bine la inceput numai ca atata stiam mancare, spalat si curatenie.el sambata pleca la discoteca si pe mine ma lasa acasa...am suportat orice pt ca il iubeam...rar mai mergeam impreuna prin parc dar foarte rar si atunci cand mergeam nu ne tineam de mana sau altceva mergeam ca 2straini..dupa2luni si ceva el trebuia sa plece in italia eu atunc eram insarcinata cu el sa jurat ca pastram copilu ca se duce in italia ca sa putem avea un viitor.eram dispusa sa il astept dar.din pacate na fost cum a zis el..la o saptamana dupa ce-a plecat am vb cu el se comporta foarte rece si lam intrebat cum ramane cu noi si-a zis ca nu stie.dar cu copilu???si mia zis:care copil??ti-am zis eu sa pastrezi copilu???credeti-ma ca parca a cazut ceru pe mine din momentul acela am simtit o ura fata de el dar si iubire...am mai vb pe mess dupa ceva vreme imi zicea ca suntem impreuna si ca vorbim cand vine acasa.eram constienta ca nu era asa cum zicea el, infine la ceva timp mam combinat cu un alt baiat si a aflat el si ma jicnic ma facut in toate felurile.cand a venit acasa de craciun mam intal.cu el am dormit la el etc...parca eram ca inainte sincer de pe data de23dec.cand am dormit la el..defapt de pe 24 decembrie pana pe 31 nu a mai dat nici un semn.dar cand am dormit la el mia zis ca nu putem sa facem sarbatorile impreuna pt ca el face cu tovarasii lui.abia pe 31decembrie in seara de revelion mi-am dat seama ca pur si simplu isi bate joc si dupa atata timp am fost in stare sa pun picioru in prag.ma suna ma chema la el si am refuzat lui ii era ciud ca vb rece cu el...la ceva timp sa aflu ca era combinat cu alta fata.si mam interesat cam de cand e relatia asta.si ce am aflat ca de in septembrie2008pe vremea aea eu stateam cu el in asa si faceam de toate in casa ca sa fie bine ma duceam si la scoala si la munca pana mam lasat de scoala si mam dus numai la munca ca sa fie bine pt amandoi si pt ce????????????acuma am ramas amici dar tot simpt ceva pt el este primu baiat care am ramas insarcinata cu el.oare de asta nu il puteam parasii???????dar daca mi-ar zice acuma sa ne impacam e imposibil asta oricum nush daca as mai fi in stare sa iau totul de la0.oricum am aflat de la el ca acuma de cand este cu fata asta este prima oara cand iubeste si e frumos deci pe mine nu ma iubit???prietena lui mia zis ca a stat cu mine pt ca ii faceam de mancare.pt toate ce faceam.baiatu asta ma meritat vreodata?????????????????cum sa fac sa il pot uita ?????????????va rog sa-mi raspundeti va multumesc
4 comentarii
Citind...ce ai scris tu imi vine in minte un singur cuvant...Respect...Mai ales lipsa lui.Si o sa-ti spun cateva lucruri sper sa intelegi...cum poti pretinde de la alti sa te respecte atat timp cat tu nu o faci?
Incearca sa te respecti sa nu accepti doar ce ti se ofera...invata ca noi ca femei avem dreptul sa fim iubite protejate Respectate...si n-o sa fim decand atunci cand o sa incepem cu noi. Eu nu accept sa ma tratezi asa pentru ca ma respect pe mine si nu cred ca merit.Barbatii sunt niste pacoste dar numai daca le dam noi voie sa sti Daca nu sunt ca niste mielusei crede-ma.Trebuie doar sa sti ce vrei si sa te comporti ca atare Te intrebi daca te-a meritat.in mod sigur da daca ai permis sa se intample toate chestiile alea.Trebuie sa invati sa te iubesti si asta n-o poate face vreun barbat.Alfel vei cauta mereu iubirea in bratele barbatilor si te vei simti mereu neiubita.Eu cred ca el nu te-a iubit te-a folosit urat dar asta este...te-a dorit o vreme dar atat...si nici pe cea cu care este n-o iubeste altfel nu se mai culca cu tine. Despre uitare ai rabdare va veni in timp.
Incearca sa te respecti sa nu accepti doar ce ti se ofera...invata ca noi ca femei avem dreptul sa fim iubite protejate Respectate...si n-o sa fim decand atunci cand o sa incepem cu noi. Eu nu accept sa ma tratezi asa pentru ca ma respect pe mine si nu cred ca merit.Barbatii sunt niste pacoste dar numai daca le dam noi voie sa sti Daca nu sunt ca niste mielusei crede-ma.Trebuie doar sa sti ce vrei si sa te comporti ca atare Te intrebi daca te-a meritat.in mod sigur da daca ai permis sa se intample toate chestiile alea.Trebuie sa invati sa te iubesti si asta n-o poate face vreun barbat.Alfel vei cauta mereu iubirea in bratele barbatilor si te vei simti mereu neiubita.Eu cred ca el nu te-a iubit te-a folosit urat dar asta este...te-a dorit o vreme dar atat...si nici pe cea cu care este n-o iubeste altfel nu se mai culca cu tine. Despre uitare ai rabdare va veni in timp.
buna! cati ani ai? prostia ta a fost k te-ai lasat de scoala!!! cel mai bine ar fi sa-l uiti si sa nu-l mai lasi sa-si bata joc de tine!! tu esti o fiinta, nu un lucru. trebuie sa fii puternica si sa-ti vezi de viata ta.parintii tai nu au zis nimic atunci cand te-ai mutat la el si te-ai lasat de scoala??
ar fi bine sa iti reiei viata de dinainte sa-l cunosti pe el, sa ai prietene si prieteni si sa intalnesti un baiat care chiar te merita.sau poti pur si simplu sa te distrezi si sa uiti de el!!! viata e frumoasa si nu sta numai in "dragostea" pe care o porti unui baiat.nu se invarte lumea in jurul lui!!!! baieti pe lumea asta mai sunt!!!
ar fi bine sa iti reiei viata de dinainte sa-l cunosti pe el, sa ai prietene si prieteni si sa intalnesti un baiat care chiar te merita.sau poti pur si simplu sa te distrezi si sa uiti de el!!! viata e frumoasa si nu sta numai in "dragostea" pe care o porti unui baiat.nu se invarte lumea in jurul lui!!!! baieti pe lumea asta mai sunt!!!
draga talida89 am aproape 18 ani.ce sa zica parintii meu nu au fost de acord cu relatia mea de la inceput se rugau de mine sa ma intorc acasa ei sunt plecati in afara.regret timpul cat am fost cu el mai mult atunci cat am stat in casa amandoi...chiar daca a fost o experinta.va multumesc mult pt sfaturi va pop
dienutza005, sunt de acord cu ceea ce ti-au spus fetele mai sus!!Esti abia la inceputul vietii si crede-ma ca nu se merita sa iti pierzi timpul, tineretea, studiile pt nimeni!!La ceea ce a spus andora despre barbati, as mai adauga un lucru:barbatii sunt niste animale ce trebuiesc dresati ;)) Ma rog, unii dintre ei, dar si cei buni care au mai ramas, sunt pe cale de disparitie!Vreau sa te intreb?Cu bebelul ce ai facut??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5obsesie sau dragoste?
- 17varsta dintre parteneri
- 3Cer un sfat de prim ajutor... risc sa pierd casnicia
- 34Depresia si iubirea
- 8Masturbarea si sexul
- 22Oare exista iubire cu adevarat?
- 7prietenul meu este dependent de heroina
- 16Ajutoooor, vreau sa-mi salvez casnicia!
- 10de ce nu pot fi fidela?
- 9isi mai revine?
- 11Nu vreau sa ma umilesc dar nici nu vreau sa il pierd
- 9Cum iti revii dupa ce ti-a frant inima?
- 4dupa 6 ani de relatie,.doar certuri, m am saturat!!
- 7Mai sunt oare sanse sa-mi salvez casnicia familia?
- 3agresivitate in relatie
- 12Indiferenta doare
- 5Gata cu iubirea?
- 6Prietenul~Separarea
- 4Ma deranjeaza anturajul ei. Sfaturi?
- 13Chiar suntem atat de diferiti ? Ne facem rau?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: