dupa 14 ani de casnicie
Am 40 de ani, o fata de 13 ani si sunt casatorita de 14 ani...ne-am casatorit din dragoste, a fost iubire si pasiune intre noi...si cand am plecat impreuna in viata nu aveam nimic...Acum avem o situatie materiala buna...si atat. Nu stiu cum am ajuns aici, eu inca il iubesc si el inca ma iubeste...asa spune...si il cred. Insa intre noi nu mai exista comunicare, sex, nu mai facem nimic impreuna. El pleaca dimineata devreme si vine seara tarziu, incearca sa faca lucruri care sa il tina ocupat cat mai mult timp...Spune ca a devenit inert, ca viata trece pentru el fara dorinte si senzatii si nu asteapta nimic. Isi da seama ca nu putem continua asa, dar nu are puterea si, cred eu, nici dorinta de face ceva. Eu insa nu sunt inerta. Eu astept tot timpul un semn, o atingere, o mangaiere...si asteptarea asta neimplinita imi provoaca dureri adanci. Si durerea si suferinta mea pot fi curmate de un gest al lui, pe care el este incapabil sa il faca. Aceasta situatie dureaza de mai multi ani, dar tot timpul am avut sperante si am asteptat...am si incercat, dar...el respinge orice incercare a mea de apropiere...de fapt, spune ca este incapabil fizic si psihic sa raspunda, sa faca ceva...Oare asta sa fie sfirsitul ? Oare doi oameni care inca se iubesc, dar s-au ratacit si nu mai gasesc calea...mai pot fi adusi la lumina ?
A trait cineva dintre voi asta ?
A reusit cineva dintre voi sa se regaseasca ?
Cum ?
A trait cineva dintre voi asta ?
A reusit cineva dintre voi sa se regaseasca ?
Cum ?
3 comentarii
draga adas, poate sotul tau are niste disfunctii sexuale si ii e greu sa recunoasca!
incearca sa vorbesti cu el.
Mult succes!
incearca sa vorbesti cu el.
Mult succes!
Poate fi sfarsitul, dar mai degraba inceputul unei alte etape a casniciei si vietilor voastre. V-ati indeplinit visele pe care le aveati la inceput, si acum ati ramas fara pasiunea unor obiective comune, care sa va anime, sa va apropie, sa va faca sa vibrati la unison. V-ati schimbat amandoi in cadrul cuplului si este posibil ca dupa ani sa va regasiti straini. Sau mai corect, instrainati, fapt ce va provoaca la amandoi sentimente amare de suferinta si neimplinire.
Dar asta nu inseamna altceva decat ca ati evoluat si v-ati schimbat. Prinsi in hatisurile cotidiene ati omis poate anumite modificari ori transformari in personalitatile voastre care s-au accentuat odata cu trecerea anilor.
Vestea proasta este ca nu va mai regasiti. Vestea buna este ca aveti atat de multe de descoperit unul la celalalt, aproape ca la inceput.
Ar fi o idee fericita sa va intrati intr-o terapie de cuplu, pentru a avea un ghid bun in acest proces.
Va doresc succes si fericire!
Psiholog clnician,
Simina Munteanu
Dar asta nu inseamna altceva decat ca ati evoluat si v-ati schimbat. Prinsi in hatisurile cotidiene ati omis poate anumite modificari ori transformari in personalitatile voastre care s-au accentuat odata cu trecerea anilor.
Vestea proasta este ca nu va mai regasiti. Vestea buna este ca aveti atat de multe de descoperit unul la celalalt, aproape ca la inceput.
Ar fi o idee fericita sa va intrati intr-o terapie de cuplu, pentru a avea un ghid bun in acest proces.
Va doresc succes si fericire!
Psiholog clnician,
Simina Munteanu
Iti multumesc Simina.Raspunsul tau ma bucura...inseamna ca sunt totusi sperante pentru noi :) Intr-adevar, multe din visele noastre s-au implinit, iar acum viata merge de la sine, oarecum...
Si o sa ne gandim serio sa intram intr-o terapie de cuplu.
Si o sa ne gandim serio sa intram intr-o terapie de cuplu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a fost diagnosticat cu tulburare psihica acuta..
- 11Dezorientare in viata de cuplu - regasirea de sine
- 20Ejacularea precoce poate fi o consecinta a unei masturbari repetate?
- 22Oare exista iubire cu adevarat?
- 8O alta probleme de cuplu
- 3oare cum va intelege o persoana sensibila?
- 12Increderea reciproca - liantul care cimenteaza o relatie
- 25Cum sa fac sa ma impac cu sotia
- 3Greutatea mea un obstacol in relatia noastra
- 3dupa nunta viata a devenit un cosmar
- 11Nu vreau sa ma umilesc dar nici nu vreau sa il pierd
- 12Am nevoie de un SFAT.
- 7Cuplu in deriva!!
- 47Imi vine sa ma omor. Sa scap. Nu ma voi vindeca niciodata! Cititi tot va rog
- 6paranoia si tab de mai bine de 8 luni
- 8Relatia perfecta se destrama..
- 14M-am indragostit de ea..si a plecat la facultate..
- 4Il iubesc si nu vreau sa il pierd..
- 5Buna ziua
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu probleme de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: