m.am indragostit de o femeie mai in varsta
Buna seara, imi ce scuze daca postez gresit dar sunt foarte tulburat, deoarece de 6 luni de zile am o relatie de iubire cu o femeie de 45 de ani(eu avand 23 de ani). O iubesc muult ma iubeste la fel de mult, ne intelegem foarte bine dar parintii mei nu accepta asemenea lucru. M.au facut in fel si chip crezand ca o sa renunt la ea dar nu a fost asa. Adica m.au facut sa ma gandesc serios sa ma rup de ei sa ma mut la ea. Ce parere aveti? Va multumesc!
9 comentarii
Nu zic peste 20 ani, peste 10 ani vei vedea o diferenta colosala,...si o vei arunca precum o carpa, atat pt tine ea e o fantexie, cum de altfel si tu pt ea esti o fantezie datorita diferentei de varsta
@ treiaru
Te-ai casatori cu ea si te-ai muta la ea pentru toata viata ?...
Te-ai casatori cu ea si te-ai muta la ea pentru toata viata ?...
Buna ziua!
Incercati sa analizati cat de obiectiv puteti situatia: ceea ce simtiti acum, ce va propuneti pentru urmatoarea perioada, simtiti ca este momentul sa incepeti o relatie de convietuire si va doriti acest lucru. Este un cliseu clasic: relatiile cu femei mai in varsta sunt sortite esecului. Nimeni nu poate hotara acest lucru. O etapa de maturizare presupune desprinderea de "cuibul familiei" si asumarea propriilor decizii, iar ingrijorarile, temerile si convingerile parintilor, in final sunt aspecte ce tin de ei si nu de persoana noastra.
Numai bine,
Psiholog Sonia Ionescu
Incercati sa analizati cat de obiectiv puteti situatia: ceea ce simtiti acum, ce va propuneti pentru urmatoarea perioada, simtiti ca este momentul sa incepeti o relatie de convietuire si va doriti acest lucru. Este un cliseu clasic: relatiile cu femei mai in varsta sunt sortite esecului. Nimeni nu poate hotara acest lucru. O etapa de maturizare presupune desprinderea de "cuibul familiei" si asumarea propriilor decizii, iar ingrijorarile, temerile si convingerile parintilor, in final sunt aspecte ce tin de ei si nu de persoana noastra.
Numai bine,
Psiholog Sonia Ionescu
Parerea mea este ca acea femeie are ceva probleme de nivel psihic, cauta ceva ce nu a gasit pe perioada tineretii.
Ar trebui sa iti cauti totusi o fata mai apropiata de varsta ta pentru ca viitorul e incert cu actuala.
Ar trebui sa iti cauti totusi o fata mai apropiata de varsta ta pentru ca viitorul e incert cu actuala.
In cazul asta nu putem decat sa-ti uram un traditional.. 'Sa-ti traiasca !' !
:)
:)
Steve, ar trebui sa-si faca si o pensie privata facultativa, ca mai are putin pana iese si cam nasol ca s-au cam terminat fondurile de pensii :)).
Acest barbat si aceasta femeie s-au cunoscut, si traiesc in prezent. Fiecare a gasit la celalat ceva ce ii lipseste, dar daca vor gasi ceva compatibilitati ramane de vazut. Unii ar spune "traieste clipa".
Psiholog Stefan Liviu
Psiholog Stefan Liviu
Traiesti clipa si dupa un timp iti pare rau ca l-ai pierdut degeaba...
Cand ai pierdut ceva, un inel de exemplu, il cauti. Cu afectiunea de ce nu ar fi la fel?
Psiholog Liviu Stefan
Psiholog Liviu Stefan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21De ce insala barbatii?
- 4ce sa fac?
- 15gelozia e o boala? ajutati-ma, va rog!
- 9Poate ma poate ajuta cineva?
- 9Cum sa imi salvez casnicia?
- 19sotia ma respinge
- 4spuneti-mi cum trebuie sa procedez sa trec peste starea de tristete si de neincredere?
- 8M-a inselat. Cum sa trec peste?
- 21o relatie distrusa
- 4As dori sa stiu unde ma aflu
- 3Imi place de ea, dar nu stiu daca ma place..plus de asta, am un stil...
- 3Vreau sa fac o schimbare necesara
- 10Ne-am despartit !!! Citit tot va rog!! vreau niste sfaturi utile..
- 5cum sa-mi continui viata fara el?
- 10Va jur ca nu exista BOALA mai grea...
- 18Exista iubire posesiva ? sau e vorba doar despre egoism?
- 10Ajutor!!!Nu vreau sa raman singur...
- 16Prietenul meu e pe drum spre Anglia, cum sa-l opresc?
- 6Nu mai găsesc nici o cale de comunicare cu soțul meu
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: