Mucozitati în gat la bebe!!!
Bună ziua!băiețelul meu are 5 luni și tot nu scapam de mucozitatile din gat...nu ii curge nasul însă mai tușește și se aude ca și cum i se rup din gat acele mucozitati.Când am fost la pediatru la 3 luni mia zis ca s-ar putea sa aivă un început de polipi și mia zis sa ii fac nebulizari de 2 ori de zi și sa îl aspir înainte de fiecare masa, am făcut asa aproape o luna s-a ameliorat însă de vro săptămâna iar a început sa fie înfundat tare, am fost la medicul de familie pr vaccinul de 4 luni și mia dat sa ii dau amoxicilina și un sirop o săptămână da vad k nu ai nici un rezultat...Îmi puteți sugera altceva?sa merg la un Orl'ist sa îl aspire cu un aparat mai puternic?Va mulțumesc.
1 comentarii
Buna dimineata
Incercati sa oferiti copilasului, intre mese, un aport zilnic mai mare de ceaiuri calde (de tei, cimbrisor, catina, salvie) si sucuri de portocale sau lamaie, indulcite cu cateva picaturi de miere.
De asemenea asigurati in camera sugarului o atmosfera umidificata si tineti copilul inclinat pe pat cu partea superioara mai sus decat restul corpului.
Desigur trebuie sa-i curatati narile la nevoie.
Nu insistati cu tratamente medicamentoase.
Incercati sa oferiti copilasului, intre mese, un aport zilnic mai mare de ceaiuri calde (de tei, cimbrisor, catina, salvie) si sucuri de portocale sau lamaie, indulcite cu cateva picaturi de miere.
De asemenea asigurati in camera sugarului o atmosfera umidificata si tineti copilul inclinat pe pat cu partea superioara mai sus decat restul corpului.
Desigur trebuie sa-i curatati narile la nevoie.
Nu insistati cu tratamente medicamentoase.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secreţii în gât
- 2secretie in git
- 1secretii din nas in gat
- 2aceleasi mucozitati in gat..
- 2Durere si mucus gat, ureche, spate, piept
- 1Muci in gat
- 1Mucus in gat si limba alba de 8 luni
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 3Salivatie abundenta la baza limbii si secretie in gat
- 0Flegmă in gat, greață
- 12Probleme dupa operatie !
- 0Secretii in gat bebe 11 saptamani
- 20Rinoree posterioara
- 1Flegma si mucus dimineata.
- 2Secreții nazale in spate (rog opinie Dr. Flueraru)
- 1Umflătură in nara stângă, gât înfundat cu "scuipat"
- 1Secreții în gat
- 18Disperare, stare de anxietate continuă, sentiment de groază
- 1Secreții urat mirositoare în gat
Mai multe informații despre: secretii in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: