Mucozitati în gat la bebe!!!

26-11-2016
Sanduandreea
Nu este medic/terapeut
Sanduandreea
Bună ziua!băiețelul meu are 5 luni și tot nu scapam de mucozitatile din gat...nu ii curge nasul însă mai tușește și se aude ca și cum i se rup din gat acele mucozitati.Când am fost la pediatru la 3 luni mia zis ca s-ar putea sa aivă un început de polipi și mia zis sa ii fac nebulizari de 2 ori de zi și sa îl aspir înainte de fiecare masa, am făcut asa aproape o luna s-a ameliorat însă de vro săptămâna iar a început sa fie înfundat tare, am fost la medicul de familie pr vaccinul de 4 luni și mia dat sa ii dau amoxicilina și un sirop o săptămână da vad k nu ai nici un rezultat...Îmi puteți sugera altceva?sa merg la un Orl'ist sa îl aspire cu un aparat mai puternic?Va mulțumesc.
1 comentarii
0
28-11-2016, ora 10:41
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata

Incercati sa oferiti copilasului, intre mese, un aport zilnic mai mare de ceaiuri calde (de tei, cimbrisor, catina, salvie) si sucuri de portocale sau lamaie, indulcite cu cateva picaturi de miere.
De asemenea asigurati in camera sugarului o atmosfera umidificata si tineti copilul inclinat pe pat cu partea superioara mai sus decat restul corpului.
Desigur trebuie sa-i curatati narile la nevoie.
Nu insistati cu tratamente medicamentoase.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  • Flegma în gât - ce este și de ce apare?
  •