Nod in gat, gat uscat, mucozitati vascoase, durere retrosternala

15-08-2022
Ana.02
Nu este medic/terapeut
Ana.02
Buna ziua. Am un bebelus de 4 luni. Pe tot parcursul sarcinii am efectuat analizele pentru tiroida, care au fost bune. Inainte de a naste a iesit Ft4 putin scazut. Am fost la endocrinolog si am efectuat ecografie tiroidiana si analize de sange. Ecografia a iesit bine, Ft4 tot scazut. Medicul a precizat ca e din cauza sarcinii. Am repetat analizele peste o luna si au iesit normale. Acum, prezint nod in gat si secretii vascoase la nivelul gatului. Am repetat tsh si ft4 care au iesit normale si urmeaza sa merg la endocrinologie. Am mers la orl, iar medicul a spua ca ar fi iritat laringele din cauza secretiilor vascoase. Am primit tratament cu Sinosun spray si lavaj nazal cu Clinsin. Urmez tratamentul de 7 zile, cu recomandare de 14 zile, dar simptomele sunt aceleasi. Precizez ca prezint un polip langa amigdala dreapta din 2019 si urmarit, fara sa isi modifice dimensiunea. Medicul orl a precizat ca este un polip benign, pe care trebuie sa il urmarim. Acum avand aceste simptome, am facut un atac de panica si am simtit ca ma sufoc. De la cat incerc sa inghit mucozitatile, simt senzatia de durere retrosternala. Ce investigatii mai pot face?
2 comentarii
1
16-08-2022, ora 12:42
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. investigatiile se fac la Gastrologie. de la un reflux in somn... si de la sarcina cand stomacul a fost impins in sus. acidul gastric urca si arde faringele. de acolo toate problemele
2 si atacul de panica..are legatura cu Digestia. Respirata .tine de Diafragma.daca e o burta mare.. nu permite sa intrea aerul in plamani. si un ficat gras, intestine intoxicate.. fac un sange gros, vascos... care NU oxigeneaza creierul..si gandesti mai negativ.
asa ca Hidratarea fortata cu apa si alimentatia corecta este solutia... pana afli ce probleme digestive ai
0
17-08-2022, ora 12:16
Ana.02
Nu este medic/terapeut
Ana.02
Multumesc! Voi merge si la gastroenterologie..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  • Flegma în gât - ce este și de ce apare?
  •