Imi dreg vocea mereu si tusesc in gol ( va rog un raspuns domnul Dr. Valeriu )
Buna ziua,
De aproximativ 2 ani de zile tusesc foarte des si imediat imi dreg vocea. Am urmat tratament la ORL, dar nu a fost decat o imbunatatire mai mica pe durata tratamentului. Parca simt ca am mereu mucozitati, saliva grea in gat care ma obliga sa-mi dreg vocea foarte, foarte des. Tusesc, imediat imi dreg vocea destul de accentuat si cand inghit parca tot in gat ramane ( nu stiu cum sa exlic mai exact )
Nu stiu ce mai fac, deja este un stres atat pentru mine, cat si pentru prietena mea. De ceva timp sunt atentionat ca am un miros urat din nas, de fiecare data cand expir mai accentuat, miroase mai urat ( a canal, daca pot sa numesc asa ).
De cateva luni merg treptat si la dentist pentru a rezolva problemele legate de stomatolog ( am 2 extractii, o masea de minte si un premolar si cateva carii care aproape le-am rezolvat )
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat/solutie, pentru a scapa de aceasta tuse ciudata( parca tusesc in gol ), urmata imediat de dregere a gatului si senzatie de gat incarcat.
Nu fumez, nu beau acidulat.
Va multumesc din suflet,
Cu stima,
Marius
De aproximativ 2 ani de zile tusesc foarte des si imediat imi dreg vocea. Am urmat tratament la ORL, dar nu a fost decat o imbunatatire mai mica pe durata tratamentului. Parca simt ca am mereu mucozitati, saliva grea in gat care ma obliga sa-mi dreg vocea foarte, foarte des. Tusesc, imediat imi dreg vocea destul de accentuat si cand inghit parca tot in gat ramane ( nu stiu cum sa exlic mai exact )
Nu stiu ce mai fac, deja este un stres atat pentru mine, cat si pentru prietena mea. De ceva timp sunt atentionat ca am un miros urat din nas, de fiecare data cand expir mai accentuat, miroase mai urat ( a canal, daca pot sa numesc asa ).
De cateva luni merg treptat si la dentist pentru a rezolva problemele legate de stomatolog ( am 2 extractii, o masea de minte si un premolar si cateva carii care aproape le-am rezolvat )
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat/solutie, pentru a scapa de aceasta tuse ciudata( parca tusesc in gol ), urmata imediat de dregere a gatului si senzatie de gat incarcat.
Nu fumez, nu beau acidulat.
Va multumesc din suflet,
Cu stima,
Marius
1 comentarii
ma intereseaza
1 daca s-au facut radiografiila radacina dintilor de sus de sub sinus
2. daca sa facut radiografie SAF
3. daca sa facut consult la gastrologie si test pentru helicobacter pilori
4 ai citit ce am mai scris pe fosrum cum afecteaza problemele gastrice si alimentatia incorecta...mucoasa faringelui...
o usuca, irita si provoaca disconfort si tuse ???
1 daca s-au facut radiografiila radacina dintilor de sus de sub sinus
2. daca sa facut radiografie SAF
3. daca sa facut consult la gastrologie si test pentru helicobacter pilori
4 ai citit ce am mai scris pe fosrum cum afecteaza problemele gastrice si alimentatia incorecta...mucoasa faringelui...
o usuca, irita si provoaca disconfort si tuse ???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Senzatie ciudata in gat
- 3AM SECRETII CU PUROI DE 6 LUINI IN GAT.
- 3Secretie deranjanta in gat
- 2Mucus foarte mult
- 1Flegma in gat
- 1Muci in gat
- 1Expectorație gălbuie
- 10Tuse continua/mucus in gat
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 0Flegmă in gat, greață
- 1Flegma in gat
- 1Flegma in gat
- 1Mucocel sinus sau infecție gat
- 0Secretii in gat bebe 11 saptamani