Rinita alergica sau sinuzita?
Buna ziua...In urma cu doi ani am fost foarte racita, nu ma puteam ridica din pat am luat antibiotice am fost la medic si am scapat de raceala sau mai degrapa gripa.In urma acestei intamplari am ramas cu o secretie care din cate imi dau seama vine de la baza gatului si mereu trebuie sa expectorez.Culoarea este albicioasa am incercat cu ceai de cimbrisor si ulei de samburi de graperfruit naturist, dar a fost doar o mica ameliorare am facut si infuzii cu musetel. Acum cateva luni am fost la ORL de unde am primit Borenar si un spray nazal quixx soft dar nimic.In acea perioada fumam am renuntat pentru ca imi accentua acea stare.Nu mai fumez am imunitatea destul de buna nu am alte probleme am un regim alimentar cat de cat sanatos.Doctorul mi-a spus ca este rinita alergica dar ma gandesc ca poate fi si o sinuzita. Va multumesc !
1 comentarii
numai un medic ORL..dupa ce vede Radiografia SAF si nasul pacientului.. poate sa spuna daca este sau nu Sinuzita...restul este o presupunere cel mai frecvent Gresita
in rest am scris mult pe forum cum greselile in alimentatie si refluxul gastro-esofagian duc la secretii in gat.. care se confunda cu o raceala defapt fiind o producere excesiva de mucus
in rest am scris mult pe forum cum greselile in alimentatie si refluxul gastro-esofagian duc la secretii in gat.. care se confunda cu o raceala defapt fiind o producere excesiva de mucus
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secreţii în gât
- 2secretie in git
- 2mucus in gat
- 3Secretii in gat la 1 an si 10 luni
- 4flegma din gat
- 8secretii in gat bebelus 2 luni
- 1secretii din nas in gat
- 22Tuse seca si senzatie de ceva in piept sau gat
- 0Scuipat dimineata
- 3Flegma in gat dimineata de culoare si nas infundat.
- 2Interpretare rezultate exudat faringian
- 0Bebe 1 an tuse
- 1Mucus in gat si limba alba de 8 luni
- 4Flegme in gat
- 1Flegma in gat
- 1Flegma in gat, nas infundat
- 18Disperare, stare de anxietate continuă, sentiment de groază
- 8Secretii în gât
Mai multe informații despre: secretii in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: