Mucoasa si inecare
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati.acum 2 ani aprox m_am operat de devistie de sept.nu stiu daca are sau nu legatura ideea este ca am o mucoasa pe gat iar nasul nu imi mai curge.am si o tuse seaca dar rara.acum cateva zile simteam ca ma sufoc si nu mai pot respira.acum sunt putin mai bine insa am impresia ca in piept am ceva tare care ma tine.ca si cum as fi inghitit ceva si nu s-a dus.nu pot nici manca pt ca am impresia ca ma inrc si nu intra pe unde trebuie.de fapt si cand inghit o fac foarte greu.m am inecat foarte rau acum cateva saptamani dar nu cred ca are legatura tocmai acum.am luat niste picaturi si niste pastile ideea e ca respiratia greoaie tinutul in piept si inghititul greoi tot nu mi_au trecut.va rog sa mi dati un sfat.sau daca este un medic dispus sa ma vada la un control amanuntit pt ca nu stiu unde sa ma duc.de asemenea tot respir greoi desi aerul se duce in plamani.la plamani nu am nimic.
1 comentarii
cauza problemelor este Refluxul gastro-esofagian care trebuei investiagt la gastrologie
din cauza acidululi gastric care urca pe esofag si pana in faringe apar acele simptome
cum gresesti cu alimentatia cum s eaccentueaza simptomele
din cauza acidululi gastric care urca pe esofag si pana in faringe apar acele simptome
cum gresesti cu alimentatia cum s eaccentueaza simptomele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4flegma din gat
- 3AM SECRETII CU PUROI DE 6 LUINI IN GAT.
- 8secretii in gat bebelus 2 luni
- 2aceleasi mucozitati in gat..
- 1Flegma in gat
- 1Imi dreg vocea mereu si tusesc in gol ( va rog un raspuns domnul Dr. Valeriu )
- 3Secretii in gat + respiratie mirositoare
- 1Mucus in gat si limba alba de 8 luni
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 4Flegme in gat
- 0Secretii in gat bebe 11 saptamani
- 1Mucoasă in gat
- 0mama Mea are flegma in gat care ii provoaca tuse si Nu reuseste sa o elimine
- 3Probleme respiratorii - gaura in partea stanga in gat
- 0Secretii ale cailor respiratorii
- 2Nod in gat, gat uscat, mucozitati vascoase, durere retrosternala
- 1Secreții urat mirositoare în gat
Mai multe informații despre: secretii in gat