Durere si mucus gat, ureche, spate, piept

30-05-2016
Roxanicaeu
Nu este medic/terapeut
Roxanicaeu
Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu o parere iin situatia ce o voi descrie mai jos.
In martie 2015 am avut o raceala puternica ce a durat mai bine de o luna si toti din familie au fost raciti. In final am avut o tuse care nu trecea iar dr de fam mi-a recomandat un antibiotic puternic de la care mi-a fost rau si am ajuns si la urgente cu puls de 170. De atunci ma chinui cu o flegma/mucus in gat care ma face sa imi dreg gatul continuu sau sa tusesc. Mentionez ca am facut si radiografie sinusuri, nu stiu ce examen de mi-a bagat pe nari un furtun si mi-a zis ca sunt ok, rmn cap si multe alte tratamente de la diversi medici ORL. Dar eu mereu am durere in gat cu jena pana la ceafa si ureche. O resimt mai nou ca pe o rana, usturime in gat pana la ureche parca urca si pana si limba uneori in zona aia mi se inflameaza. Durerile imi pare ca se accentueaza la ciclu. AM si o durere cam din septembrie 2015 cumva in piept, care uneori radiaza in spate. Durerea acum e ca un junghi la diverse miscari. Am facut nenumarate controale si la inima, inclusiv holter ekg si au iesit doare f rare extrasistole supraventriculare si tahicardie nespecifica. Flegma/mucusul din gat nu se elimina, pare ca dispare putin cand inghit sau tusesc si am senzatia de corp strain iar in unele zile am senzatia ca daca intorc gatul in partea si zona cu durerea simt ceva umflat. In partea de jos a gatului parca imi apare o bobita mica uneori si o portiune mai umflata care apare sau dispare. LA ultimul control la ORL iar mi-a recomandat antibiotic si mi-e frica sa ma iau.A zis ca am secretii nazale si e necesar. Mentionez ca mai mereu am nara dreapta infundata, iar partea dreapta a gatului este cea cu probleme.MA sperie si durere in piept...am tot felul de frici despre ce ar putea fi.cele mai urate.AM facut si analize sange, toate sunt ok. Mai sunt diagnosticata cu noduli la glanda si titoidita autoimuna cu eutiroidie si am prolactina marita ptr care mi s-a recomandat RMN iar ptr ca am si pb de vedere: vad puncte miscatoate in privire si asta cam tot de un an. Daca ma puteti indruma undeva...Am facut si homepoatie si bowen si tratamente peste tratamente.nu mai stiu ce sa fac si unde sa ma mai duc. Va multumesc anticipat. Am uitat sa spun ca am facut si radiografie pulmonara anul trecut in iunie si era ok totul. E necesar sa o refac ?
2 comentarii
0
30-05-2016, ora 21:24
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 este necesar de facut investigatii serioase la Gastrologie, , , , , acolo este cauza multor simptome descrise
2 e cazul de exclus din alimentatie produsele alimentare acre, acide, citrice care intretin un reflux gastro -esofagian...cu iritatii pe esofag si faringe
3 cititi pe google dspre alimentele producatoare de Mucus... ele pot provoca hipersecretii a mucoaselor.. in momentul cand tractul digestiv este dereglat.
0
31-05-2016, ora 18:13
Roxanicaeu
Nu este medic/terapeut
Roxanicaeu
Multumesc de raspuns. Am fost si la gastro, totul e in regula si acolo.sau aparent, cine mai stie. Dar mucusul asta unde se duce totusi ?Ca de asta ma intrebam si de plamani avand in vedere si durerea din spate din zona plamanilor. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  • Flegma în gât - ce este și de ce apare?
  •