Salivatie abundenta la baza limbii si secretie in gat
Buna seara,
Cateodata am o salivatie destul de abundenta, pe care o simt la baza limbii sau la "intrarea in gat" si am impresia ca nu pot sa inghit bine din cauza asta, ca nu pot să respir bine, ca ma innec pentru ca nu fac fata cu inghititul si nici nu pot respira corect. Ma deranjeaza si ma agita. Deasemenea, am momente in ultimele zile cand se pune o secretie in gat care ma determina sa imi dreg tot timpul gatul si secretia se pune la loc. Imi puteti da un sfat? Va rog frumos! Mulțumesc!
Cateodata am o salivatie destul de abundenta, pe care o simt la baza limbii sau la "intrarea in gat" si am impresia ca nu pot sa inghit bine din cauza asta, ca nu pot să respir bine, ca ma innec pentru ca nu fac fata cu inghititul si nici nu pot respira corect. Ma deranjeaza si ma agita. Deasemenea, am momente in ultimele zile cand se pune o secretie in gat care ma determina sa imi dreg tot timpul gatul si secretia se pune la loc. Imi puteti da un sfat? Va rog frumos! Mulțumesc!
3 comentarii
1 tranzit baritat esofagian
2 consult la gastrologie
2 consult la gastrologie
Buna ziua,
Mulțumesc pentru raspuns! La gastro am fost si in urma unei endoscopii am fos diagnosticata cu gastrita cronica si herbie hiatala de alunecare. Sa fie din cauza asta? Ce imi poate cauza aceasta secretie abundenta? O zi frumoasă!
Mulțumesc pentru raspuns! La gastro am fost si in urma unei endoscopii am fos diagnosticata cu gastrita cronica si herbie hiatala de alunecare. Sa fie din cauza asta? Ce imi poate cauza aceasta secretie abundenta? O zi frumoasă!
1 Aimentele producatoare de MUCUS care trebuie excluse
le gasesti ep google
2 DA... refluxul gastroesofagian irita si inflameaza faringele prin acidul gastric
si acea mucoasa iritatata produce un altfel de mucus.. mai cleios decat normal
le gasesti ep google
2 DA... refluxul gastroesofagian irita si inflameaza faringele prin acidul gastric
si acea mucoasa iritatata produce un altfel de mucus.. mai cleios decat normal
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secreţii în gât
- 3Secretii in gat la 1 an si 10 luni
- 6cer ajutor dl.doctor flueraru - secretii in gat
- 0saliva abundenta
- 2Mucus foarte mult
- 2Solutii pentru raguseala?!
- 1Flegma in gat
- 1Muci in gat
- 1Mucus in gat si limba alba de 8 luni
- 1Secretia alba pe gat, si senzatie de rana pe faringe
- 0Flegmă in gat, greață