Menstruatie redusa
Buna ziua,
am si eu o intrebare.
De trei luni iau anticonceptionale Yasmin, si de fiecare data cand am ciclu este foarte foarte redus.Precizez ca este regulat dar este foarte putin.Doar 2 zile dar cu scurgere putina.Precizez ca mi sa gasit un chist pe ovarul stang.
Este ceva ne inregula cu mine?
Care e cauza.
Multumesc
Cu stima Mariana
am si eu o intrebare.
De trei luni iau anticonceptionale Yasmin, si de fiecare data cand am ciclu este foarte foarte redus.Precizez ca este regulat dar este foarte putin.Doar 2 zile dar cu scurgere putina.Precizez ca mi sa gasit un chist pe ovarul stang.
Este ceva ne inregula cu mine?
Care e cauza.
Multumesc
Cu stima Mariana
1 comentarii
Cel mai probabil nu este nimic in neregula cu tine. Anticonceptionalele reduc semnificativ durata si cantitatea menstrei. Daca a treia zi vine o singura picatura, o poti considera si pe aceea zi de menstruatie, nu trebuie sa vine foarte mult cantitiativ.
Doua zile este cam putin, insa asociat cu anticonceptionalele ( si am inteles ca menstruatia este redusa de cand iei anticonceptionale), ma face sa cred ca nu-i nimic in neregula. Poate de asemenea sa nici nu aiba loc sangerarea in zilele de pauza, si nici atunci nu trebuie sa fie un motiv de ingrijorare.
Cu privire la chist, e posibil ca el sa nici nu mai existe, ele dispar chiar si dupa o luna de anticonceptionale. Dupa trei luni mergi la medic pentru o noua ecografie si vezi daca mai exista vreo problema sau nu, iar daca totul este OK, daca nu ai nevoie neaparat de protectie impotriva sarcinii cu anticonceptionale, atunci ar trebui sa renunti la ele. Fac bine pe o parte insa o gramada de probleme pe alta.
Doua zile este cam putin, insa asociat cu anticonceptionalele ( si am inteles ca menstruatia este redusa de cand iei anticonceptionale), ma face sa cred ca nu-i nimic in neregula. Poate de asemenea sa nici nu aiba loc sangerarea in zilele de pauza, si nici atunci nu trebuie sa fie un motiv de ingrijorare.
Cu privire la chist, e posibil ca el sa nici nu mai existe, ele dispar chiar si dupa o luna de anticonceptionale. Dupa trei luni mergi la medic pentru o noua ecografie si vezi daca mai exista vreo problema sau nu, iar daca totul este OK, daca nu ai nevoie neaparat de protectie impotriva sarcinii cu anticonceptionale, atunci ar trebui sa renunti la ele. Fac bine pe o parte insa o gramada de probleme pe alta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 5Dereglari ciclu, menstruatie redusa cantitativ si apoi deloc
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 4oare e bine?
- 4sarcina
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 8Intepaturi in ovare
- 0Menstruatie scurta, urmata de scurgeri maronii-negre
- 2Menstruatie foarte redusa cantitativ
- 1Ciclu menstrual redus, sex rar
- 6Ciclul... mi curge extrem de putin
- 0Ciclu redus cantitativ
- 0Amenoree
- 0Menstruatie redusa cantitativ si disconfort in zona organelor genitale
- 1Am rămas însărcinată?
- 0Menstruatie diminuata
- 1Sunt însărcinată?
- 0Menstruatie redusa