Scurgeri de singe putine

Partenerul foloseste prezervativ mereu !
dar ultima data, a doua zi mi-au curs doar cind ma stergeam cite o picatura de singe..
nustiu de la ce este asta..ori ciclu, inceputul, ori altceva..si as vrea sa stiu cauzele posibile.
De obicei ciclu mi se incepea deodata normal, cu scurgeri in norma.. dar de atunci, o zi intreaga m-a tinut asa cu acea picatura.
mentionez : nu avem partide prea dure, sau altceva, cu care as fi putut sa ma ranesc!
dar ultima data, a doua zi mi-au curs doar cind ma stergeam cite o picatura de singe..
nustiu de la ce este asta..ori ciclu, inceputul, ori altceva..si as vrea sa stiu cauzele posibile.
De obicei ciclu mi se incepea deodata normal, cu scurgeri in norma.. dar de atunci, o zi intreaga m-a tinut asa cu acea picatura.
mentionez : nu avem partide prea dure, sau altceva, cu care as fi putut sa ma ranesc!
2 comentarii

Poate nu ai fost suficient de lubrifiata si prezervativul s-a frecat direct, astfel provocand o mica leziune. A folosit degete pentru penetrare? Sau tu? Se pot intampla mici accidente in timpul sexului fara a va da seama pe moment.

Daca veti mai avea astfel de scurgere cu picatura in afara ciclului in conditiile in care nu luati anticonceptionale, sa mergeti totusi la un medic ginecolog pentru consult.
Pot fi multe cauze.
Se depisteaza numai prin consult si analize.
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~enciclopedie-medicala/10649/9-cauze-ale-sangerarilor-intre-menstruatii.html
Pot fi multe cauze.
Se depisteaza numai prin consult si analize.
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~enciclopedie-medicala/10649/9-cauze-ale-sangerarilor-intre-menstruatii.html

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 4menstruatie numai o zi si slab cantitativ
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 2menstruatie redusa cantitativ
- 7Insarcinata sau nu?
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 1Menstruatie redusa
- 1Menstruatie maronie si putina
- 0menstruatie cateva zile si apoi nu a mai venit deloc...
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 1Menstruația a venit foarte puțin
- 0Sangerare in timpul sarcinii sau menstruatie
- 1Menstruatie puțină și maronie
- 0Menstruație o zi. Sunt însărcinată?
- 0Menstruatie redusa
- 2Mestruatie in cantitate mica
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ