Scurgeri de singe putine
Partenerul foloseste prezervativ mereu !
dar ultima data, a doua zi mi-au curs doar cind ma stergeam cite o picatura de singe..
nustiu de la ce este asta..ori ciclu, inceputul, ori altceva..si as vrea sa stiu cauzele posibile.
De obicei ciclu mi se incepea deodata normal, cu scurgeri in norma.. dar de atunci, o zi intreaga m-a tinut asa cu acea picatura.
mentionez : nu avem partide prea dure, sau altceva, cu care as fi putut sa ma ranesc!
dar ultima data, a doua zi mi-au curs doar cind ma stergeam cite o picatura de singe..
nustiu de la ce este asta..ori ciclu, inceputul, ori altceva..si as vrea sa stiu cauzele posibile.
De obicei ciclu mi se incepea deodata normal, cu scurgeri in norma.. dar de atunci, o zi intreaga m-a tinut asa cu acea picatura.
mentionez : nu avem partide prea dure, sau altceva, cu care as fi putut sa ma ranesc!
2 comentarii
Poate nu ai fost suficient de lubrifiata si prezervativul s-a frecat direct, astfel provocand o mica leziune. A folosit degete pentru penetrare? Sau tu? Se pot intampla mici accidente in timpul sexului fara a va da seama pe moment.
Daca veti mai avea astfel de scurgere cu picatura in afara ciclului in conditiile in care nu luati anticonceptionale, sa mergeti totusi la un medic ginecolog pentru consult.
Pot fi multe cauze.
Se depisteaza numai prin consult si analize.
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~enciclopedie-medicala/10649/9-cauze-ale-sangerarilor-intre-menstruatii.html
Pot fi multe cauze.
Se depisteaza numai prin consult si analize.
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~enciclopedie-medicala/10649/9-cauze-ale-sangerarilor-intre-menstruatii.html
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 4incident!!
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 1menstruatie foarte putina
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 1Menstruatie redusa
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 0Menstruatie scurta, urmata de scurgeri maronii-negre
- 1Menstruatie maronie si putina
- 3Ajutor menstruatie
- 0Menstruatie scurta, inchisa la culoare cu cheaguri..
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 2Ciclu menstrual diminuat
- 0Menstruație
- 0O fac protejat si totusi imi fac griji. Menstruatie in cantitate foarte mica.
- 1Ciclu - 2 zile
- 0Menstruație o zi. Sunt însărcinată?
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
- 3Posibillitate de sarcina ?
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ