Scurgeri de singe putine
Partenerul foloseste prezervativ mereu !
dar ultima data, a doua zi mi-au curs doar cind ma stergeam cite o picatura de singe..
nustiu de la ce este asta..ori ciclu, inceputul, ori altceva..si as vrea sa stiu cauzele posibile.
De obicei ciclu mi se incepea deodata normal, cu scurgeri in norma.. dar de atunci, o zi intreaga m-a tinut asa cu acea picatura.
mentionez : nu avem partide prea dure, sau altceva, cu care as fi putut sa ma ranesc!
dar ultima data, a doua zi mi-au curs doar cind ma stergeam cite o picatura de singe..
nustiu de la ce este asta..ori ciclu, inceputul, ori altceva..si as vrea sa stiu cauzele posibile.
De obicei ciclu mi se incepea deodata normal, cu scurgeri in norma.. dar de atunci, o zi intreaga m-a tinut asa cu acea picatura.
mentionez : nu avem partide prea dure, sau altceva, cu care as fi putut sa ma ranesc!
2 comentarii
Poate nu ai fost suficient de lubrifiata si prezervativul s-a frecat direct, astfel provocand o mica leziune. A folosit degete pentru penetrare? Sau tu? Se pot intampla mici accidente in timpul sexului fara a va da seama pe moment.
Daca veti mai avea astfel de scurgere cu picatura in afara ciclului in conditiile in care nu luati anticonceptionale, sa mergeti totusi la un medic ginecolog pentru consult.
Pot fi multe cauze.
Se depisteaza numai prin consult si analize.
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~enciclopedie-medicala/10649/9-cauze-ale-sangerarilor-intre-menstruatii.html
Pot fi multe cauze.
Se depisteaza numai prin consult si analize.
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~enciclopedie-medicala/10649/9-cauze-ale-sangerarilor-intre-menstruatii.html
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 6probleme menstruatie + rezultat ecografie
- 5Karissa si menstruatie foarte putina
- 9Sangerare vaginala cu 10 zile mai devreme
- 0Menstruatie putina
- 2Menstruatie foarte redusa cantitativ
- 3Menstruatie slaba - O zi da o zi nu
- 7Sangerari de lunga durata
- 0Mi-au curs cateva picaturi de sange si am luat anticonceptionale
- 0Amenoree
- 0Ciclu putin
- 0O fac protejat si totusi imi fac griji. Menstruatie in cantitate foarte mica.
- 1Ciclu - 2 zile
- 1Diane 35 și menstruatie
- 0Menstruatie redusa cantitativ
- 0Menstruatie redusa dupa covid?
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ