Menstruatie putina... E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?
Buna ziua!Am 21 de ani si in urma cu 5 luni mi s-a descoperit un chist pe ovarul drept cu diametrul de 4cm.Mi s-a dat un tratament de 3 luni cu anticonceptionale Diane 35, si apoi am fost la un control.Chistul s-a redus la 1, 7 cm.Si am mai continuat o singura luna tratamentul dupa care le-am intrerupt.Dar acum am probleme cu menstruatia.Vine regulat dar in schimb nu mai am dureri, este foarte redusa si are o culoare mai mult maronie.E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc frumos.
6 comentarii
Inca o dovada din miile care intra aici ca tratamentele cu hormoni strica ceva incercand sa repare altceva.
Este absolut sigur din cauta medicamentelor folosite - esti a nu stiu cata persoana aici in forum - medicamente care ti-au dereglat menstruatia, un lucru care are la femei un efect mult mai negativ decat chisturile ovariene.
Chisturile ovariene sunt nepericuloase, au crescut de pe urma gresilor facut in viata si nu ar trebui nici operate nici tratate cu hormoni, pt. ca aceste tratamente nu fac decat rau si nici un bine.
Chisturile cresc si mai mari dupa astfel de tratamente si problemele de menstruatie raman.
Mergeti mai bine la un medic homeopat decat sa va maltratati organismul in mod inutil cu astfel de "tratamente."
Este absolut sigur din cauta medicamentelor folosite - esti a nu stiu cata persoana aici in forum - medicamente care ti-au dereglat menstruatia, un lucru care are la femei un efect mult mai negativ decat chisturile ovariene.
Chisturile ovariene sunt nepericuloase, au crescut de pe urma gresilor facut in viata si nu ar trebui nici operate nici tratate cu hormoni, pt. ca aceste tratamente nu fac decat rau si nici un bine.
Chisturile cresc si mai mari dupa astfel de tratamente si problemele de menstruatie raman.
Mergeti mai bine la un medic homeopat decat sa va maltratati organismul in mod inutil cu astfel de "tratamente."
Diane este un anticoncepţional puternic, dacă vi-au dispărut durerile premenstruale/menstruale şi s-a reglat ciclul atunci este bine, dar acest efect secundar cantitatea redusă poate fi de asemenea datorat acestor pastile. majoritatea chisturilor sunt naturale şi nu trebuie tratate- decât cele foarte mari cu risc de ruptură sau torsiune, deci staţi liniştită şi nu vă faceţi griji, durata tratamentului nu a fost mare şi veţi reveni la normal cât de curând
Va multumesc frumos!Aveam dureri puternice ale ovarului si de aceea am luat acest tratament la recomandarea medicului ginecolog:(Va multumesc inca o data si va doresc multa sanatate.
Am uitat sa va mentionez ca inca am dureri la acel ovar.Pe parcursul tratamentului nu am avut dureri, dar cum am intrerupt au revenit durerile.Sunt suportabile dar din ca cauza pot fii?Va multumesc si va doresc Sarbatori Fericite!
Buna ziua! Am 22 de ani si de la o vreme ma confrunt cu o problema in ceea ce priveste menstruatia. Vine din ce in ce mai putin, ajungandu-se pana la 2 zile, si f f redus cantitativ. De asemenea, am avut si o sangerare, timp de o saptamana, intre menstruatii. Testele de sarcina au iesit toate negative, si nu stiu cum sa procedez. Nu iau niciun fel de pilule.
Ma puteti ajuta, va rog?
Multumesc
Ma puteti ajuta, va rog?
Multumesc
am si eu o problema cu menstruatia.am 23 ani si doi copii nancuti prin cezariana. de un an am sterilet si pana luna asta nu am avut probleme de fapt luna trecuna am avut menstruatia ff mult iar luna asta am avut mai inainte cu 3 zile si ff putin si maroniu la inceput si apoi mai cleioasa. am nevoie de o parere pentru ca nu pot sa consult un medic prea curand. situatia familiala nu imi permite... multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11chist ovarian stang de 10 cm
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 4am un chist de 6-7 mm la ovarul drept
- 6nu stiu daca problema mea e un motiv serios de ingrijorare
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 4chisturi pe ambele ovare + nodul pe uter
- 2chist ovarian
- 27Chist ovarian - Ca 125
- 8Intepaturi in ovare
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 1Nu stiu sa interpretez rezultatul biopsiei
- 6Chist ovarian + ganglion inghinal palpabil superficial
- 1Menstruatie maronie si putina
- 9Chist ovarian - Marvelon
- 3Sarcina si chisturile.. Imi doresc bebe
- 1Chist ovarian
- 1Menstruatie redusa
- 0Pareri ginecologie - chisturi pe ovare si dureri
- 0Chist pe ovare
- 2Tratament ISOPRINOSINE!!!
Mai multe informații despre: Chistul ovarian menstruatia redusa cantitativ
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: