Menstruatie redusa

VA ROG AJUTOR URGENT!
Buna ziua! Am avut o menstruatie de 5 zile, nu foarte abundenta, ce a venit in 19.11, in loc de 18.11. In 3.11 am avut contact sexual fara prezervativ, cateva minute, maxim 3-4, dar folosesc anticonceptionale. Vreau sa mentionez ca in ultima perioada am avut si o perioada stresanta si as vrea sa stiu daca stresul ar fi putut scadea fluxul si perioada mestruala. Multumesc!
Buna ziua! Am avut o menstruatie de 5 zile, nu foarte abundenta, ce a venit in 19.11, in loc de 18.11. In 3.11 am avut contact sexual fara prezervativ, cateva minute, maxim 3-4, dar folosesc anticonceptionale. Vreau sa mentionez ca in ultima perioada am avut si o perioada stresanta si as vrea sa stiu daca stresul ar fi putut scadea fluxul si perioada mestruala. Multumesc!
3 comentarii

Cel mai probabil ca fluxul si durata menstruatiei sunt reduse datorita contraceptivelor orale.

Bună seara folosesc anticoncepționale yaz este normal sa am menstruație mai redusa ? Mentionez ca am luat pastilele corect va rog sa mă ajuțați Vă rog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie doar o singura zi
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 6probleme menstruatie + rezultat ecografie
- 5Karissa si menstruatie foarte putina
- 1Menstruatie redusa
- 7Sangerari de lunga durata
- 0menstruatie cateva zile si apoi nu a mai venit deloc...
- 1menstruatie scurta
- 0Mi s-a orpit ciclul dupa prima zi
- 3Ajutor menstruatie
- 1exista posibilitatea unei sarcini? Ajutor va rog!!
- 0Menstruație
- 0Sangerare in timpul sarcinii sau menstruatie
- 0Ciclu putin
- 0Menstruatie diminuata
- 2Intrebare - este posibilă o sarcina de 3 săpt, la ecograf sa nu se vadă inca?
- 1Menstruatie puțină și maronie
- 0Menstră - sânge cât un bob de fasole
- 1Lipsa menstruatiei in zilele de pauza
- 2AC Midiana, menstruatie redusa
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ