Menstruatie redusa
VA ROG AJUTOR URGENT!
Buna ziua! Am avut o menstruatie de 5 zile, nu foarte abundenta, ce a venit in 19.11, in loc de 18.11. In 3.11 am avut contact sexual fara prezervativ, cateva minute, maxim 3-4, dar folosesc anticonceptionale. Vreau sa mentionez ca in ultima perioada am avut si o perioada stresanta si as vrea sa stiu daca stresul ar fi putut scadea fluxul si perioada mestruala. Multumesc!
Buna ziua! Am avut o menstruatie de 5 zile, nu foarte abundenta, ce a venit in 19.11, in loc de 18.11. In 3.11 am avut contact sexual fara prezervativ, cateva minute, maxim 3-4, dar folosesc anticonceptionale. Vreau sa mentionez ca in ultima perioada am avut si o perioada stresanta si as vrea sa stiu daca stresul ar fi putut scadea fluxul si perioada mestruala. Multumesc!
3 comentarii
Cel mai probabil ca fluxul si durata menstruatiei sunt reduse datorita contraceptivelor orale.
Bună seara folosesc anticoncepționale yaz este normal sa am menstruație mai redusa ? Mentionez ca am luat pastilele corect va rog sa mă ajuțați Vă rog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 2menstruatie redusa cantitativ
- 9Sangerare vaginala cu 10 zile mai devreme
- 0Menstruatie scurta, urmata de scurgeri maronii-negre
- 4Scurgere ciudata
- 2Am avut menstruatia luna trecuta, luna asta doar 2-3 picaturi
- 3Menstruatie slaba - O zi da o zi nu
- 1menstruatie scurta
- 1Am o nedumerire legata de menstruatie
- 0Amenoree
- 1Menstruația a venit foarte puțin
- 1Ciclu maroniu
- 1Menstruatie puțină și maronie