Diane 35 și menstruatie
![Denisa_29](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună seara ! Aș dori să primesc si eu un răspuns în legătură cu problema mea. Am 18 mai și o viață sexuală activă și stabilă, iau anticonceptionalele Diane 35 de un an și câteva 3 luni. Nu am avut nicio problemă cu acceptarea pilulelor, nu am avut perioada de spotting și m-am simțit bine, au dispărut durerile de burtă și ciclul s-a regulat.
Dar din luna decembrie a anului trecut ciclul meu vine redus cantitativ (schimb un absorbant la 24 de ore și nici atunci plin) și tine câteva zile (4 zile), iar normal ținea 6-7.
Mă sperie foarte tare diminuarea bruscă a ciclului și aș vrea un răspuns. Țin să menționez că în această perioadă sunt stresată cu examenul, dar am si câteva kg în plus.
Vă mulțumesc anticipat!
Dar din luna decembrie a anului trecut ciclul meu vine redus cantitativ (schimb un absorbant la 24 de ore și nici atunci plin) și tine câteva zile (4 zile), iar normal ținea 6-7.
Mă sperie foarte tare diminuarea bruscă a ciclului și aș vrea un răspuns. Țin să menționez că în această perioadă sunt stresată cu examenul, dar am si câteva kg în plus.
Vă mulțumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta e de vina?
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 4menstruatie numai o zi si slab cantitativ
- 4anticonceptionale yasmin
- 4sarcina
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 1Menstruatie redusa
- 4Scurgere ciudata
- 2menstruatie putina in fiecare zi
- 3Menstruatie slaba - O zi da o zi nu
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 0Mi s-a orpit ciclul dupa prima zi
- 3Ajutor menstruatie
- 0Poate fi o sarcina?
- 1De ce menstruația a durat mai puțin ca de obicei?
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
- 0Menstră - sânge cât un bob de fasole
- 1Lipsa menstruatiei in zilele de pauza
- 2Mestruatie in cantitate mica
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ