Diane 35 și menstruatie

Bună seara ! Aș dori să primesc si eu un răspuns în legătură cu problema mea. Am 18 mai și o viață sexuală activă și stabilă, iau anticonceptionalele Diane 35 de un an și câteva 3 luni. Nu am avut nicio problemă cu acceptarea pilulelor, nu am avut perioada de spotting și m-am simțit bine, au dispărut durerile de burtă și ciclul s-a regulat.
Dar din luna decembrie a anului trecut ciclul meu vine redus cantitativ (schimb un absorbant la 24 de ore și nici atunci plin) și tine câteva zile (4 zile), iar normal ținea 6-7.
Mă sperie foarte tare diminuarea bruscă a ciclului și aș vrea un răspuns. Țin să menționez că în această perioadă sunt stresată cu examenul, dar am si câteva kg în plus.
Vă mulțumesc anticipat!
Dar din luna decembrie a anului trecut ciclul meu vine redus cantitativ (schimb un absorbant la 24 de ore și nici atunci plin) și tine câteva zile (4 zile), iar normal ținea 6-7.
Mă sperie foarte tare diminuarea bruscă a ciclului și aș vrea un răspuns. Țin să menționez că în această perioadă sunt stresată cu examenul, dar am si câteva kg în plus.
Vă mulțumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 5Karissa si menstruatie foarte putina
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 4La menstruatie imi curge foarte putin! Infectie sau altceva ?
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 1Menstruatie maronie si putina
- 0menstruatie cateva zile si apoi nu a mai venit deloc...
- 2Scurgeri de singe putine
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 2Ciclu menstrual diminuat
- 1Menstruatie putina
- 0Amenoree
- 0Menstruatie diminuata
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
- 4Sarcină ?
- 0Menstră - sânge cât un bob de fasole
- 0Menstruație cu flux redus
- 2AC Midiana, menstruatie redusa
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ