Menstruatie redusa cantitativ si disconfort in zona organelor genitale
Buna ziua.
Luna trecuta menstruatia mea a venit la zi (dupa aplicatia de pe telefon) redusa cantitativ, tinand doar doua zile. Luna aceasta a intarziat. La a 5 zi de intarziere am facut si testul de sarcina-negativ.
Simtomele au aparut din prima zi de intarziere: scurgere alba branzoasa initial fara miros, continuand in a 4 a zi cu miros usor. Vaginul il simt mereu deranjant, parca prea umed, cu o usoara ardere ca sa zic asa(fara mancarime) mi ales inainte de a merge la baie. Urina are o tenta inchisa-portocalie(se vede ca nu este normala dpdv medical)
Mentionez ca in luna febr am avut un avort medicamentos. Ce poate fii? Programarea la medic o am tocmao peste 5 zile. Exista si testul acela 3in 1 Veneris. Este bun?
Multumesc
Luna trecuta menstruatia mea a venit la zi (dupa aplicatia de pe telefon) redusa cantitativ, tinand doar doua zile. Luna aceasta a intarziat. La a 5 zi de intarziere am facut si testul de sarcina-negativ.
Simtomele au aparut din prima zi de intarziere: scurgere alba branzoasa initial fara miros, continuand in a 4 a zi cu miros usor. Vaginul il simt mereu deranjant, parca prea umed, cu o usoara ardere ca sa zic asa(fara mancarime) mi ales inainte de a merge la baie. Urina are o tenta inchisa-portocalie(se vede ca nu este normala dpdv medical)
Mentionez ca in luna febr am avut un avort medicamentos. Ce poate fii? Programarea la medic o am tocmao peste 5 zile. Exista si testul acela 3in 1 Veneris. Este bun?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ciclu dupa avort
- 4oare e bine?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 4sarcina
- 4La cat timp dupa avort vine menstruatia?
- 1menstruaţie redusa ca perioada şi flux
- 0Amenoree
- 1Sangerari menstruale de culoare inchisa timp de 14 zile
- 0Menstruație
- 0Menstruație de 28 de zile!! Ce sa fac?
- 0Menstruatie sau sangerare de implantare?
- 4Menstruație după intrerupere de sarcina
- 1Ciclul a durat3 zile și a fost mai deschis, sunt însărcinată ?
- 1Sunt însărcinată?
- 2Lipsa menstruație si scurgeri maro
- 4Chiuretaj
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
- 0menstruație după avort
- 0Anexita
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala menstruatia redusa cantitativ menstruatia dupa avort
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: