Ciclu menstrual redus, sex rar

Fata mea in varsta de 24 de ani s-a confruntat cu o problema care pe mine m-a speriat, pe ea nu, dupa o lunga perioada de periodicitate a ciclului menstrual, luna trecuta ciclu menstrual a fost in cantitate foarte mica. Avand in vede si viata sexuala, am facut testul de sarcina care a iesit negativ. Este adevarat ca activitatea sexuala fost mult rarefiata in luna dinainte tinand cont ca a are foarte mult de invatat. Mentionez ca nu apar sangerari intre menstruatii. Ideea mea de a face un consult medical nu a fost deloc bine primita si nu vreau sa o stresez acum inainte de licenta si examenul de rezidentiat. Dar eu ca mama sunt foarte ingrijorata. Va multumesc foarte mult.
1 comentarii

Stimata Doamna,
Indicat este sa faca un examen ginecologic in urma caruia se va stabili problema dansei si se va preciza tot ceea ce are de facut pe viitor.
O zi excelenta!
Indicat este sa faca un examen ginecologic in urma caruia se va stabili problema dansei si se va preciza tot ceea ce are de facut pe viitor.
O zi excelenta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 4ciclu la doar 25 de zile in cazul in care iau lo femenal?
- 21de ce intarzie ciclul?
- 8Urinari cu sange si sani durerosi
- 6Nu mi-a mai venit ciclul de vreo 4 luni, desi mentionez ca nu sunt insarcinat
- 15Intarziere menstruatie
- 6as vrea sa raman insarcinata!
- 1Menstruatie redusa
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 4sex in ultima zi a perioadei fertile
- 7nodul sub brat dureroase atunci cand imi vine menstruatia
- 2menstruatie putina in fiecare zi
- 4La menstruatie imi curge foarte putin! Infectie sau altceva ?
- 1Menstruatie puţină!
- 1Ce se întâmplă cu ciclul meu?
- 1ciclu redus
- 1Am rămas însărcinată?
- 1Ciclu maroniu
- 1Menstruatie puțină și maronie
Mai multe informații despre: ciclul menstrual menstruatia redusa cantitativ
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: