incident!!
Buna. Trec direct la subiect: primul contact neprotejat. Primele zile dupa menstra e sigur nu? (imi vine regulat, la 26 de zile). La mine a fost in ultima zi de menstra, cred. Adica, mai curgeau cateva picaturi acolo. Trebuia exact cand trecea de tot? imi curg in continuare cateva picaturi (au trecut vreo 12 ore de la contact), desi de obicei mi se oprea, trecea de tot pana acum. Multumesc!
4 comentarii
Pare să fie OK. Spun "pare" fiindcă lipseşte informaţia esenţială: a câta zi din ciclu a fost.
Pentru calculul perioadei fertile, iată un articol de-al meu pe această temă: http://www.doctordragomir.ro/articol_metoda_calendarului.htm
Pentru calculul perioadei fertile, iată un articol de-al meu pe această temă: http://www.doctordragomir.ro/articol_metoda_calendarului.htm
A fost a 6-a. de aceea am zis ca trebuia sa imi treaca deja.
mi-a venit pe 8, "incidentul" s-a intamplat in a 6-a zi de menstra pe 13; mi-am calculat, intre 10 si 26 e perioada fertila. dar..daca "perioada sigura" reprezinta urmatoarele zile dupa menstra (Adica acum, pe 14), este perioada fertila sau "sigura"?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 2menstruatie in cantitati reduse
- 6Menstruatie foarte putina si foarte inschisa la culoare
- 3ciclu negru si curge foarte putin
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 2menstruatie redusa cantitativ
- 4anticonceptionale yasmin
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 3Menstruatie slaba - O zi da o zi nu
- 0Mi-au curs cateva picaturi de sange si am luat anticonceptionale
- 1Ciclu menstrual putin
- 1exista posibilitatea unei sarcini? Ajutor va rog!!
- 0Menstruatie redusa cantitativ si disconfort in zona organelor genitale
- 0Fluxul menstruatiei diminuat
- 0Menstruatie diminuata
- 2Intrebare - este posibilă o sarcina de 3 săpt, la ecograf sa nu se vadă inca?
- 1Sunt însărcinată?
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
- 0Menstră - sânge cât un bob de fasole
- 0Anexita
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ