incident!!
Buna. Trec direct la subiect: primul contact neprotejat. Primele zile dupa menstra e sigur nu? (imi vine regulat, la 26 de zile). La mine a fost in ultima zi de menstra, cred. Adica, mai curgeau cateva picaturi acolo. Trebuia exact cand trecea de tot? imi curg in continuare cateva picaturi (au trecut vreo 12 ore de la contact), desi de obicei mi se oprea, trecea de tot pana acum. Multumesc!
4 comentarii
Pare să fie OK. Spun "pare" fiindcă lipseşte informaţia esenţială: a câta zi din ciclu a fost.
Pentru calculul perioadei fertile, iată un articol de-al meu pe această temă: http://www.doctordragomir.ro/articol_metoda_calendarului.htm
Pentru calculul perioadei fertile, iată un articol de-al meu pe această temă: http://www.doctordragomir.ro/articol_metoda_calendarului.htm
A fost a 6-a. de aceea am zis ca trebuia sa imi treaca deja.
mi-a venit pe 8, "incidentul" s-a intamplat in a 6-a zi de menstra pe 13; mi-am calculat, intre 10 si 26 e perioada fertila. dar..daca "perioada sigura" reprezinta urmatoarele zile dupa menstra (Adica acum, pe 14), este perioada fertila sau "sigura"?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 2menstruatie redusa cantitativ
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 0Menstruatie putina
- 1menstruatie foarte putina cantitativ
- 2menstruatie putina in fiecare zi
- 0menstruatie cateva zile si apoi nu a mai venit deloc...
- 3Ajutor menstruatie
- 0Menstruatie scurta, inchisa la culoare cu cheaguri..
- 1exista posibilitatea unei sarcini? Ajutor va rog!!
- 1Menstruatie redusa
- 0Menstruație
- 0Ciclu putin
- 0Poate fi o sarcina?
- 0Oare o fi sarcină
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ