Mestruatie in cantitate mica
Buna ziua,
La jumatea luni am avut mestruatia de culoare maron si putina cantitativ, acum pe 29 aceeasi luna din nou putina cantitate si maron( tin sa mentionez ca sunt foarte stresata de un an de zile am revinit in tara dupa 20 de ani de stat in alta tara, va comentez pt.ca atunci cind am plecat am avut lupsa mestruatiei 3 luni poate acum este aceeasi cauza stresul, nu stiu intreb
Mentionez ca nu am alte simptome( am 43 ani)
Multumesc frumos astept raspunsul dvt.
La jumatea luni am avut mestruatia de culoare maron si putina cantitativ, acum pe 29 aceeasi luna din nou putina cantitate si maron( tin sa mentionez ca sunt foarte stresata de un an de zile am revinit in tara dupa 20 de ani de stat in alta tara, va comentez pt.ca atunci cind am plecat am avut lupsa mestruatiei 3 luni poate acum este aceeasi cauza stresul, nu stiu intreb
Mentionez ca nu am alte simptome( am 43 ani)
Multumesc frumos astept raspunsul dvt.
2 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa consultati un medic ginecolog si sa efectuati analize si ecografie pentru a afla cauza. Pentru fiecare pacient, conform istoricului medical, cauza poate fi diferita. Fara o anamneza efectuata la un medic este foarte dificil ca online sa va spuna cineva cu exactitate ce se intampla
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International
va recomandam sa consultati un medic ginecolog si sa efectuati analize si ecografie pentru a afla cauza. Pentru fiecare pacient, conform istoricului medical, cauza poate fi diferita. Fara o anamneza efectuata la un medic este foarte dificil ca online sa va spuna cineva cu exactitate ce se intampla
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Acesta e un forum de discutii, nu de recomandari catre medic, asa stim si noi sa mergem la medic si poate acest haos din sistemul medical ne aduce sa intrebam, stim ca fiecare om e diferit, doar ne informam, nu inseamna ca imitam.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4in prima zi, ciclul a avut o culoare mai inchisa apoi era normal
- 5menstruatie prelungita, culoare ciudata
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 4incident!!
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 4anticonceptionale yasmin
- 5Karissa si menstruatie foarte putina
- 7Sangerari de lunga durata
- 3Ajutor menstruatie
- 0Menstruatie scurta, inchisa la culoare cu cheaguri..
- 2Ciclu menstrual diminuat
- 1cheag sange la menstruatie
- 0Menstruatie slaba
- 0Oare o fi sarcină
- 2Sarcina? Sa fie sangerare de implantare?
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
- 0Secretii maronii
- 0Oare sunt însărcinată ?
- 2Dereglare hormonală sau sarcina
- 1Menstruatie târzie și redusă
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ menstruatia maronie