anticonceptionale yasmin
buna ziua. e prima data cand iau anticonceptionale. Iau ac yasmin si prima pilula se ia din prima zi de menstruatie, adica in urma cu 2 zile. De cand am luat pastila, aproape ca s-a oprit si menstruatia...mi-a mai venit decat foarte putin...este normal ? daca nu este normal ce inseamna? sunt putin speriata... va multumesc anticipat
4 comentarii
este normal stai linistita!vei observa k si luna viitoare iti va veni tot asa putin.pastilele te ajuta sa scapi si de dureri dc aveai inainte de ati veni.te scapa d ele dar nu in totalitate.
Am luat si eu Yasmin si dupa o pauza nu stiu daca sa le reincep sau nu. Am avut ceva probleme cu greutatea de la ele. Ginecologul mi-a zis ca e posibil sa nu ma mai ingras daca folosesc inelul vaginal. E mai bun decat Yasmin?
fetelor am si eu o intrebare va rog mult. astazi ar trebui sa incep o noua folie de antinconceptionale yazmin dar as vrea sa le intrup timp de o luna. este posibil sa raman insarcinata daca le intrerup si cu o zi inainte am avut contact sexual sau am fost protejata ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista pilule care nu ingrasa?
- 5de cateva zile sa iau anticonceptionale si am ciclu mai abundent de sase zile
- 2anticonceptionale.aproape sex neprotejat
- 2toate medicamentele au efecte asupra anticonceptionalelor?
- 2anticonceptionale-intrebare pentru un medic!
- 3ce diminueaza efectul anticonceptioalelor?
- 2Anticonceptionalele si prezervativ
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 5Escapelle, intrebare.
- 1Tratament de albire al dintiilor vs AC
- 6am luat doar 13 comprimate din blisterul de yasmin
- 3Yasmine sau Diane35..in tratamentul Acneei!
- 0Anticonceptionale Laurina si ceai de Cretisoara
- 0Menstruatie maronie si in cantitate mult mai mica
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 3Durere in zona inimii
- 0Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 0Cand trec efectele adverse?
- 0Varice, chist ovarian si anticonceptionale
- 1Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: yasmine menstruatia redusa cantitativ efectele adverse ale anticonceptionalelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: