Masea umflata nu cedeaza de o saptamana
Am o infectie la masea, iau tratament de 6 zile cu Metronidazol 200 mg/3x zi, si Amoxacilina 500 mg/ 3x zi dar plus Ibuprofen..ma mai lasat un pic durerea dar umflatura nu cedeaza, dentistul mia dat o saptamana si sa merg la extractie dar este la fel de umflata si nu trece in plus de la aceste atibiotice am dureri de stomac, ficat stari de greata, rau si stare generala proasta, Ce as putea sa mai fac?
1 comentarii
Bună ziua
este posibil ca infectia sa fie rezistenta la antibioticele prescrise sau sa fie necesar un alt tip de antibiotice mai puternice sau sa se incerce o alta abordare de tratament.
Este important sa discutati cu medicul dentist despre aceste simptome si sa-i comunicati faptul ca antibioticul prescris va da dureri de stomac si stari de greata. Medicul dentist ar putea sa prescrie un alt antibiotic care sa fie mai tolerabil pentru stomac sau sa sugereze alte metode de ameliorare a simptomelor, cum ar fi analgezice care sa reduca durerea si inflamatia, comprese reci sau calde, clatiri cu solutii antiseptice, si poate un tratament local pentru a reduce umflatura.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună
este posibil ca infectia sa fie rezistenta la antibioticele prescrise sau sa fie necesar un alt tip de antibiotice mai puternice sau sa se incerce o alta abordare de tratament.
Este important sa discutati cu medicul dentist despre aceste simptome si sa-i comunicati faptul ca antibioticul prescris va da dureri de stomac si stari de greata. Medicul dentist ar putea sa prescrie un alt antibiotic care sa fie mai tolerabil pentru stomac sau sa sugereze alte metode de ameliorare a simptomelor, cum ar fi analgezice care sa reduca durerea si inflamatia, comprese reci sau calde, clatiri cu solutii antiseptice, si poate un tratament local pentru a reduce umflatura.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5rinosinuzita cronica
- 4Despre canalele strambe
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 3infectie dinte
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 4Infectie dentara si o durere teribila in zona interioara a obrazului
- 2cat dureaza tratamentul de canal?
- 9Infectie dentara ce impiedica inchiderea canalelor la doi dinti dupa extragerea nervului
- 0infectie dentara
- 0Infectie dinte
- 2Am probleme cu infectia dentara
- 3infectie sub lucrarea dentara
- 3Dupa operatie la masele.
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
- 17Infectie masea.
- 3Infecție?
- 4Infecție la măsea, gravă
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 1Infectii la toti dintii, sinuzita
Mai multe informații despre: infectia dentara