masea cu infectie
salut,
Problema mea este de vreo 2 luni, tratament cu arsenic pt omorarea nervului apoi am facut parodontita chimica. in fine, m-au lasat cu canalele deschise pt a trece paradontita aceea. In fine, nu m-a mai durut si n-am mai mers la medic. Acum 5 zile m-am hotarat, am mers, a bagat stomatologul niste ace pe canalele si pe unul dintre ele a iesit putina ifectie. Mi-a pus un pansament pt a pregati maseaua de plombat iar dupa 2h nu am mai putut de durere si am fost si mi l-a scos. Iau antibiotice de sambata, dupa prima zi de antibiotice deja se mai desumflase, azi am mers acolo mi-a bagat cu seringa pe canale un lichid care m-a usturat foarte rau. De azi de dimineata s-a unflat foarte foarte mult, am facut o punga de puroi in dreapta jos care este localizata la baza maxilarului spre obraz si ma doare cam rau. Merg la farmacie sa iau augmentin, pana acum luam amioxicilina 500 din 6 in 6h
Cce e de facut, infectia vad ca incepe sa coboare spre gat.
Problema mea este de vreo 2 luni, tratament cu arsenic pt omorarea nervului apoi am facut parodontita chimica. in fine, m-au lasat cu canalele deschise pt a trece paradontita aceea. In fine, nu m-a mai durut si n-am mai mers la medic. Acum 5 zile m-am hotarat, am mers, a bagat stomatologul niste ace pe canalele si pe unul dintre ele a iesit putina ifectie. Mi-a pus un pansament pt a pregati maseaua de plombat iar dupa 2h nu am mai putut de durere si am fost si mi l-a scos. Iau antibiotice de sambata, dupa prima zi de antibiotice deja se mai desumflase, azi am mers acolo mi-a bagat cu seringa pe canale un lichid care m-a usturat foarte rau. De azi de dimineata s-a unflat foarte foarte mult, am facut o punga de puroi in dreapta jos care este localizata la baza maxilarului spre obraz si ma doare cam rau. Merg la farmacie sa iau augmentin, pana acum luam amioxicilina 500 din 6 in 6h
Cce e de facut, infectia vad ca incepe sa coboare spre gat.
3 comentarii
urgent la ACELASI stomatolog.sa vada.
DOAR el stie.ce ti-a lucrat...
sanatate.
DOAR el stie.ce ti-a lucrat...
sanatate.
pai azi de dinineata am fost la el, mi-a obturat iar canalele si mi-a bagat un dezinfectant cu serringa si de atunci ma doare, parca ar fi o usoara arsura si s-a unflat mai mult. l-amsunat, mi a zis sa iau augmentin, sa inrerup amioxicilina. prostia a fost de partea mea, mi le a obturat, le-a lasat deschise pt o saptamana sa imi treaca parodontita chimica, dar cand am vaut ca mi-a trecut n am mai mers cand m-a progamat ci dupa 1luna :))
bogdys
Tu descrii O URGENŢĂ STOMATOLOGICĂ. Fii atent:
Vei merge imediat la medicul de familie şi îi vei cere un bilet de trimitere către secţia de chirurgie BMF (buco-maxilo-facială) a celui mai apropiat spital de lângă tine. Pe lângă trimitere, trebuie să ai la tine carnetul de student / elev sau adeverinţa de salariat (după caz) şi nişte bani. Că îţi vor face o radiografie la măsea (din câte ştiu inclusiv în spitalele de stat radiografiile se plătesc).
Cei de la chirurgie BMF vor rezolva imediat problema ta.
Tu descrii O URGENŢĂ STOMATOLOGICĂ. Fii atent:
Vei merge imediat la medicul de familie şi îi vei cere un bilet de trimitere către secţia de chirurgie BMF (buco-maxilo-facială) a celui mai apropiat spital de lângă tine. Pe lângă trimitere, trebuie să ai la tine carnetul de student / elev sau adeverinţa de salariat (după caz) şi nişte bani. Că îţi vor face o radiografie la măsea (din câte ştiu inclusiv în spitalele de stat radiografiile se plătesc).
Cei de la chirurgie BMF vor rezolva imediat problema ta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12infectie la radacina dintelui
- 3infectie dinte
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 3extractie infectie
- 6imi puteti recomanda ceva medicamente care sa distruga puroiul?
- 1infectie dentara
- 1infectie la masea?
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 2Infectie la masea
- 1Infectie dentara si alergie la penicilina !
- 2infectie masea in urma tratamentului pe canal
- 2fosavance, extractie dentara
- 3Infecție măsea, dureri in gat
- 17Infectie masea.
- 3Infecție?
- 4Infecție la măsea, gravă
- 5Infecţie postextracţională
- 1Infectii la toti dintii, sinuzita
- 2Tromboza de sinus cavernos
- 1Abces dentar
Mai multe informații despre: infectia dentara