Poate imi poate da cineva un sfat profesionist...
![PMariusss](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, ma numesc Marius, 29 de ani. Am avut o infectie la o masea de pe partea stanga sus, mi-a fost extrasa pt. ca nu se mai putea salva...dupa aceea am mai fost o data pt ca gingia era inca umflata si mi-a fost facuta incizie si curatat locul pt ca au mai ramas resturi din maseaua axtrasa.Dl Dr mi-a zis ca dureaza 4 luni sa se desumfle obrazul !!!! OK, au trecut 6 si sunt tot umflat, maseaua de langa cea extrasa tinde sa iasa afara din gingie, iar muschiul obrazului parca s-a lasat si se simte la atingere pe parte cu problema sub ochi, osul fetei, sau cum s-o numi.Am fost la 2 doctori care fie ca nu stiu, fie ca nu or sa "se bage ".Ultima mi-a spus sa tin hrean acolo.am facut asa, dar nu am simtit vreo ameliorare.Unde sa gasesc pe cineva care sa stie despre ce e vorba?? Va multumesc
3 comentarii
![Dr. Nicoleta Grosu](/arata_img.php?img=cont_76636.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cred ca ar fi bine sa consultati un medic de chirurgie orala sau BMF.
![Dr. Cosmin Marin](/arata_img.php?img=cont_4594.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
4 luni????????????????????????????????????????????????
subscriu celor scrise de colega mea.
subscriu celor scrise de colega mea.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie si antibiotice
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 6durere infernala de masea
- 25Infectie la masea.
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 4Pulpa Inflamata Molar
- 4Infectie dentara si o durere teribila in zona interioara a obrazului
- 2cat dureaza tratamentul de canal?
- 7niste curiozitati: antibioticele si anticonceptionalele
- 9Ganglion sub urechea stanga si un fel de ganglion in partea cealalta la jumatea gatului
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 1Infectie cronica masea
- 2Am probleme cu infectia dentara
- 3Dupa operatie la masele.
- 3de 4 luni tratez o masea si m-am ales cu mare infectie
- 2Infectie dentara
- 2Infecție la masea
- 3Abces care nu dispare
- 1Infectie la radacina molarului?
Mai multe informații despre: infectia dentara