Abces dentar

27-04-2023
One one
Nu este medic/terapeut
One one
Buna ziua, la radacina unei masele am facut infectie.Medicul mi - a zis ca măseaua este in stare foarte rea asa ca a extraso.Abcesul este sub gingie ca o punguta foarte dură.Dupa extractie abcesul nu s- a retras deloc, este la fel.Sunt un pic confuza, ca rog sa imi spuneti daca infectia imi poate minca osul si dupa extractia dintelui.De ce nu sa retras si e la fel ca inainte de extractie?Precizez ca medicul a zis ca nu e nevoie sa iau antibiotice.Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
02-05-2023, ora 21:53
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

dacă măseaua a fost extrasă, cel mai probabil și infecția care a fost acolo a fost îndepărtată, mai ales dacă medicul dvs dentist nu v-a prescris antibiotice.

Vindecarea imediată a gingiei după extracție poate fi asemănătoare la început ca și aspect cu un abces. Dacă nu aveți alte simptome, cel mai probabil totul este normal.

Pentru liniștea dumneavoastră, puteți să faceți o radiografie la locul extracției și să cereți opinia medicului dvs dentist, sau a altuia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: