infectie dentara
Buna dimineata,
De acum 3 zile am dormit in frig si mi s-a umflat deasupra dintelui anterior caninului in partea dreapta (nu e un abces vizibil pe gingie, este undeva sus la nevelul nasului sub piele), am luat ieri Ospamox 1000mg (abia am luat a 3a capsula) si sunt la a 3a pastila de ketorol, in schimb acum 10 minute cand m-am trezit sa iau pastilele, m-am speriat cat de rau este umflata, mi se pare ridicol sa sun la 112 sa intreb daca este vre-un pericol, asa ca as spera sa fie cineva care ma poatea ajuta cu un raspun aici. va multumesc.
De acum 3 zile am dormit in frig si mi s-a umflat deasupra dintelui anterior caninului in partea dreapta (nu e un abces vizibil pe gingie, este undeva sus la nevelul nasului sub piele), am luat ieri Ospamox 1000mg (abia am luat a 3a capsula) si sunt la a 3a pastila de ketorol, in schimb acum 10 minute cand m-am trezit sa iau pastilele, m-am speriat cat de rau este umflata, mi se pare ridicol sa sun la 112 sa intreb daca este vre-un pericol, asa ca as spera sa fie cineva care ma poatea ajuta cu un raspun aici. va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Infectiile de masele se pot duce si la gat, nas, urechi?
- 8masea umflata de aproape o saptamana
- 9tratament infectii dentare
- 3masea umflata
- 3durere de dinti dupa drenaj dentar
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 2Masea cu infectie extrasa
- 1Infectie dentara-rezectie apicala
- 0infectie dentara
- 9Ganglion sub urechea stanga si un fel de ganglion in partea cealalta la jumatea gatului
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 3Infectie la o masea, antibiotic si stare de rau
- 0infectie masea
- 1Măsea infectata
- 5Infectie la baza canalului
- 3Infecție măsea, dureri in gat
- 2Intoleranta la antibiotice
- 17Infectie masea.
- 3Abces dentar
- 2Plomba infectata
Mai multe informații despre: infectia dentara