infectie dentara
Buna dimineata,
De acum 3 zile am dormit in frig si mi s-a umflat deasupra dintelui anterior caninului in partea dreapta (nu e un abces vizibil pe gingie, este undeva sus la nevelul nasului sub piele), am luat ieri Ospamox 1000mg (abia am luat a 3a capsula) si sunt la a 3a pastila de ketorol, in schimb acum 10 minute cand m-am trezit sa iau pastilele, m-am speriat cat de rau este umflata, mi se pare ridicol sa sun la 112 sa intreb daca este vre-un pericol, asa ca as spera sa fie cineva care ma poatea ajuta cu un raspun aici. va multumesc.
De acum 3 zile am dormit in frig si mi s-a umflat deasupra dintelui anterior caninului in partea dreapta (nu e un abces vizibil pe gingie, este undeva sus la nevelul nasului sub piele), am luat ieri Ospamox 1000mg (abia am luat a 3a capsula) si sunt la a 3a pastila de ketorol, in schimb acum 10 minute cand m-am trezit sa iau pastilele, m-am speriat cat de rau este umflata, mi se pare ridicol sa sun la 112 sa intreb daca este vre-un pericol, asa ca as spera sa fie cineva care ma poatea ajuta cu un raspun aici. va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5rinosinuzita cronica
- 3punga de puroi la masea
- 3infectie la masea
- 3Abces sau alta infectie?
- 5Infectie masea?
- 3masea cu infectie
- 1Infectie dinte
- 3infectie sub lucrarea dentara
- 3Dupa operatie la masele.
- 1infectie masea
- 1Posibila infectie la masea