Infectie dinte

Buna ziua,
Mi-am facut o lucrare la dintii (13, 14, 15) anul trecut si deasupra lui 13 (caninul) mi s-a format acum 6 luni o punga de puroi ce se tot spargea ca in final sa se formeze o fistula. La o prima operatie chirurgul a zis ca a observat o mica infectie, la a doua operatie mi-a mai frezat din os si din radacina zicand ca radacina este crapata vertical, de aceea nu se vede la radiografii. In final am facut o tomografie acum cateva zile. Se afla la linkul :
https://www.dropbox.com/sh/077wr5ac6rnrb0d/NtlgyArb9b
Stomatologul mi-a spus ca haloul inchis la culoare din jurul caninului e din cauza operatiei si ca nu ar fi infectie, sa mai asteptam. In acelasi timp puroiul inca se mai formeaza saptamanal. Imi puteti spune si opiniile dvs?
Multumesc
Mi-am facut o lucrare la dintii (13, 14, 15) anul trecut si deasupra lui 13 (caninul) mi s-a format acum 6 luni o punga de puroi ce se tot spargea ca in final sa se formeze o fistula. La o prima operatie chirurgul a zis ca a observat o mica infectie, la a doua operatie mi-a mai frezat din os si din radacina zicand ca radacina este crapata vertical, de aceea nu se vede la radiografii. In final am facut o tomografie acum cateva zile. Se afla la linkul :
https://www.dropbox.com/sh/077wr5ac6rnrb0d/NtlgyArb9b
Stomatologul mi-a spus ca haloul inchis la culoare din jurul caninului e din cauza operatiei si ca nu ar fi infectie, sa mai asteptam. In acelasi timp puroiul inca se mai formeaza saptamanal. Imi puteti spune si opiniile dvs?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Infectiile de masele se pot duce si la gat, nas, urechi?
- 18afectiuni stomatologice
- 6Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 7infectie la masea, durerea dentara
- 4masea... probleme
- 0infectie sub coroana ceramica?
- 3infectie masea
- 3masea cu infectie
- 3Posibil infectie dentara?!
- 0Infectie masea
- 0infectie dentara
- 2infectie masea in urma tratamentului pe canal
- 5Infectie la baza canalului
- 1Puroi in gingie urgent
- 0Infectie dinte din fata si durere pana in cerul gurii