Infectie dinte
Buna ziua,
Mi-am facut o lucrare la dintii (13, 14, 15) anul trecut si deasupra lui 13 (caninul) mi s-a format acum 6 luni o punga de puroi ce se tot spargea ca in final sa se formeze o fistula. La o prima operatie chirurgul a zis ca a observat o mica infectie, la a doua operatie mi-a mai frezat din os si din radacina zicand ca radacina este crapata vertical, de aceea nu se vede la radiografii. In final am facut o tomografie acum cateva zile. Se afla la linkul :
https://www.dropbox.com/sh/077wr5ac6rnrb0d/NtlgyArb9b
Stomatologul mi-a spus ca haloul inchis la culoare din jurul caninului e din cauza operatiei si ca nu ar fi infectie, sa mai asteptam. In acelasi timp puroiul inca se mai formeaza saptamanal. Imi puteti spune si opiniile dvs?
Multumesc
Mi-am facut o lucrare la dintii (13, 14, 15) anul trecut si deasupra lui 13 (caninul) mi s-a format acum 6 luni o punga de puroi ce se tot spargea ca in final sa se formeze o fistula. La o prima operatie chirurgul a zis ca a observat o mica infectie, la a doua operatie mi-a mai frezat din os si din radacina zicand ca radacina este crapata vertical, de aceea nu se vede la radiografii. In final am facut o tomografie acum cateva zile. Se afla la linkul :
https://www.dropbox.com/sh/077wr5ac6rnrb0d/NtlgyArb9b
Stomatologul mi-a spus ca haloul inchis la culoare din jurul caninului e din cauza operatiei si ca nu ar fi infectie, sa mai asteptam. In acelasi timp puroiul inca se mai formeaza saptamanal. Imi puteti spune si opiniile dvs?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4infectie dinte -26-?
- 6Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura
- 4Infectie dentara si o durere teribila in zona interioara a obrazului
- 3Abces sau alta infectie?
- 3durere de dinti dupa drenaj dentar
- 0Puroi la masea de 6 zile:((
- 2Masea cu infectie extrasa
- 0Infectie de culoare galbena care se extinde pe gingie
- 1Infectie la masea.
- 1infectie masea
- 4Alergie cronica frig in urma administrarii de Amoxiclav 1000 mg
- 3Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
- 2Infectie dentara
- 5Infectie la baza canalului
- 1durere in gat, masea, ureche
- 2Intoleranta la antibiotice
- 1Ajutati-Ma - infectie dentara
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 1Masea umflata nu cedeaza de o saptamana
- 1Puroi la masea
Mai multe informații despre: infectia dentara