masea umflata de aproape o saptamana
Buna ziua...am si eu o problema am maseaua umflata de aproape o saptamana am luat oxacilina dar prea a avut efect ce sa iau ca sa imi treaca, din cate stiu la dentist nu'mi poate face nimic cat timp am maseaua umflata
8 comentarii
Pana nu mergeti la dentist, degeaba va intoxicati cu antibiotice!!Stomatologul stie exact ce tratament trebuie urmat si ce este de facut!!
treb alt antibiotic si dupa 2 zile de tratament se poate interveni
Care sunt riscurile unui tratament cu Augmentin (1 pastila / 12 ore) si in paralel Oxacilina (1 pastila la 8 ore ) in cazul unei infectii cauzate de umflarea unui canin (pe interior) ?.
Buna ziua,
Numele meu este Elena si am intrat pe acest site tocmai pentru ca si eu ma confrunt cu odurere de masea...si as avea nevoie de cateva sfaturi.
Mentionez ca am o durere de masea cu toate ca nervul a fost scos, canalele au fost tratate imi este plmbata pe radacina si sapt viitoare tre sa merg pentru plomba definitiva.Intrebarea mea este de ce totusi ma doare si parca mi s-a si umflat putin.
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde cat mai repede!
O zi buna in continuare.
Numele meu este Elena si am intrat pe acest site tocmai pentru ca si eu ma confrunt cu odurere de masea...si as avea nevoie de cateva sfaturi.
Mentionez ca am o durere de masea cu toate ca nervul a fost scos, canalele au fost tratate imi este plmbata pe radacina si sapt viitoare tre sa merg pentru plomba definitiva.Intrebarea mea este de ce totusi ma doare si parca mi s-a si umflat putin.
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde cat mai repede!
O zi buna in continuare.
Daca nervul a fost scos recent, pot aparea dureri dupa tratament si sint considerate normale. Vor disparea.
Puteti lua antiinflamatoare (ibuprofen).
Puteti lua antiinflamatoare (ibuprofen).
Multumesc mult de tot pentru raspuns.Si acum ma doare dar o sa va urmez sfatul si o sa iau un antiinflamator, sper sa imi treaca.
Si referitor la umflarea usoara a maselei din ce cauza oare?Mi s-a zis ca am gingia f inflamata cand am fost vineri la stoma.Sa iau un antibiotic?Si daca da, care?
Inca o data multumesc.
O seara frumoasa!
Si referitor la umflarea usoara a maselei din ce cauza oare?Mi s-a zis ca am gingia f inflamata cand am fost vineri la stoma.Sa iau un antibiotic?Si daca da, care?
Inca o data multumesc.
O seara frumoasa!
Antibiotic? Nu! (Nu este necesar in acest moment)
Umflarea maselei poate fi tot din cauza tratamentului recent efectuat, ar trebui sa dispara in citeva zile.
Umflarea maselei poate fi tot din cauza tratamentului recent efectuat, ar trebui sa dispara in citeva zile.
Multumesc mult de sfaturile date.
Vroiam sa va zic ca falca inca imi este umflata, la fel ca si ieri, poate putin mai putin, am tot pus comprese cu apa rece si sper intr-adevar sa imi treaca in cateva zile.
Sper sa nu mi se umfle mai mult de atat.De durut nu ma mai doare decat daca apas pe pomete(maseaua este in dreapta sus).
Inca o data multumesc de sfaturi.M-ati mai linistit!
Nu sunt in localitate ca altfel mergeam la stomatoloaga mea dar este f bine ca sunt medici de specialitate care iti raspund la orice ora.
Vroiam sa va zic ca falca inca imi este umflata, la fel ca si ieri, poate putin mai putin, am tot pus comprese cu apa rece si sper intr-adevar sa imi treaca in cateva zile.
Sper sa nu mi se umfle mai mult de atat.De durut nu ma mai doare decat daca apas pe pomete(maseaua este in dreapta sus).
Inca o data multumesc de sfaturi.M-ati mai linistit!
Nu sunt in localitate ca altfel mergeam la stomatoloaga mea dar este f bine ca sunt medici de specialitate care iti raspund la orice ora.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tratament pentru un molar: coronita?
- 12infectie la radacina dintelui
- 11infectie dentara -- operatie
- 1Se poate sa am infectie la masea?
- 3Abces sau alta infectie?
- 1Slabit din cauza infectiei la masele?
- 9varf de ac ramas in masea
- 3durere de dinti dupa drenaj dentar
- 5durere postextractie molar
- 8Puroi la masea
- 0Puroi la masea de 6 zile:((
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 6molar 2 superior fara radacina?
- 2Masea cu infectie extrasa
- 0Infectie dinte
- 1Se poate face ceva cu dintele acesta?
- 3infectie sub lucrarea dentara
- 4Alergie cronica frig in urma administrarii de Amoxiclav 1000 mg
- 5Infecţie postextracţională
- 2Se poate face extracție deși este punga puroi la rădăcină?
Mai multe informații despre: infectia dentara molarul