Puroi in gingie urgent
Am fost la medic cică am puroi in gingie și mi-a prescris antibiotice problema este ca a Zis ca dacă nu dispare durerea sa merg pentru a scoate puroiul, durerea a dispărut însă cred ca exista încă puroiul ăla
Eu trebuie sa plec in Italia maine si Nu știu cum sa procedez. oare a trecut cu antibiotice sau sa merg sa scoată? Și in România cât costa incizia și drenajul abcesului dentar? Mersi mult
Eu trebuie sa plec in Italia maine si Nu știu cum sa procedez. oare a trecut cu antibiotice sau sa merg sa scoată? Și in România cât costa incizia și drenajul abcesului dentar? Mersi mult
1 comentarii
Buna ziua,
raspunsul meu intarziat nu stiu daca va mai este de folos insa sper sa va ajute macar informational.
Antibioticele nu rezolva problema giingiilor. Tratamentul local este cel mai important pentru a va putea vindeca locul.
Depinde foarte mult de cauza aparitiei acelui puroi si lucrat chiar la cauza si indepartata cumva.
O incizie a unui abces drenaj costa inrre 60 lei si 150 lei...cred ca depinde de locul in care mergeti sa fiti tratata.
Multa sanatate!
raspunsul meu intarziat nu stiu daca va mai este de folos insa sper sa va ajute macar informational.
Antibioticele nu rezolva problema giingiilor. Tratamentul local este cel mai important pentru a va putea vindeca locul.
Depinde foarte mult de cauza aparitiei acelui puroi si lucrat chiar la cauza si indepartata cumva.
O incizie a unui abces drenaj costa inrre 60 lei si 150 lei...cred ca depinde de locul in care mergeti sa fiti tratata.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4infectie dinte -26-?
- 6Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura
- 1Se poate sa am infectie la masea?
- 3Infectie la o masea -posibil tratament fara antibiotice?
- 0Puroi la masea de 6 zile:((
- 0infectie sub coroana ceramica?
- 2Tratament la un dinte cu puroi
- 9Infectie dentara ce impiedica inchiderea canalelor la doi dinti dupa extragerea nervului
- 3masea cu infectie
- 2Infectie la masea
- 6Infectie masea, extractie radacina, inflamare gingie
- 2Punga de puroi dupa tratament cu antibiotic
- 1durere in gat, masea, ureche
- 1Infectie pe locul maselei de minte
- 3Nas amortit
- 3Infecție?
- 1Drenaj dentar
- 5Infecție la rădăcina molarului
- 1Infectie la radacina molarului?
- 1Maseaua sinusala cu puroi se scoate sau se trateaza cu succes infectia?
Mai multe informații despre: infectia dentara