ma dor toti dinti dupa ce mi s-a pus o plomba

De curand mi s-a scos nervul la o masea si mi s-a pus o plomba. De atunci ma dor toti dinti, si cei tratati (fara a scoate nervul) si cei sanatosi din partea de sus si de jos. Am fost rugata sa localizez durerea. Problema este ca ma doare maseaua plombata dar si dintii plombati mai de mult din partea opusa. Ce sa fac? Ce se intampla?
2 comentarii

Parerea mea este ca ar trebui reintervenit pe dintele cu pricina.ceva-ceva e acolo si de acolo.

In data de 23 mai mi - a fost scos nervul de la incisivul central (fara carie) in vederea efectuarii unei lucrari protetice si s-a plombat provizoriu. Imediat dupa interventie a aparut durerea la masticatie, presiune. Am crezut ca nervul nu a fost scos in totalitate ( fac mentiunea ca a fost scos pe bucati), mi s-a spus ca nu mai exista nici un nerv si ca durerea aparuta este o reactie a organismului si sa iau antiinflamatoare. Intre timp durerea a cedat foarte putin. Maine ar trebui sa merg pentru obturatie de canal. Se poate face pe un dinte care doare ? Medicul nu prezinta incredere, nu e prea vorbaret, are experienta in domeniu de 1 an si 6 luni. Nu stiu ce sa fac, ce ma sfatuiti ? Multumesc anticipat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 2durere la presiune molar plombat
- 12durere insuportabila de gingie
- 5Durere masea, granulom? Coronita?
- 4Nerv scos, senzatie de durere
- 1Detartraj+durere masea
- 3durere dupa plombarea unei masele
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 6Durere de dinte insuportabila ajutor!!
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 2Durere la un dinte plombat
- 1Durere masea insuportabila la 48 de ore de la tratamentul stomatologic? Care ar putea fi problema?
- 3Durere de masea
- 5Infectie dupa obturatia canalulul
- 6Probleme masea minte
- 1Durere dinte fara carie
- 1Am nevoie de răspunsul unui medic!!!
- 1Durere persistenta după tratament de canal
- 1Durere persitstenta dupa tratament canal
- 1Durere și umflarea obrazului post tratament endodontic
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea dupa obturatie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: