Durere masea tratata
Buna seara, marti am fost la dentist la a4-a sedinta pentru tratarea unei masele de sus ( ce de langa canin ) mi-a facut obturatia de canal etc.. apoi a sigilat. Dar de marti seara m-a luat o durere la aceea masea de nu dorm noaptea nici cu limba nu pot sa o ating ca ma doare de inebunesc, cu pastile imi trece 1 ora apoi ma apuca iar durerea. Ce sa fac ? a vorbit mama cu doctorita si i-a zis ca am o infectie de la alta masea care a fost umflata si drenatj facut acum 2 saptamanai si sa iau antibiotic+nurofen pana vineri si daca nu trec durerile pana vineri dimineata sa ma duc la cabinet. E normal sa ma doara asa dupa obturatie ? DURERI INGROZITOAREEEE !!!!!
Merg de 4-5 ani la aceeasi doctorita si totul a fost ok pana la maseaua asta.
Merg de 4-5 ani la aceeasi doctorita si totul a fost ok pana la maseaua asta.
3 comentarii
Mi s-a umflat foarte tare acum nu stiu ce sa mai fac :((
salut!
fara doar si poate trebuie sa te duci inapoi cat mai repede sa vada care e problema reala, cu antibiotice incepe sa te lase durerea cam dupa 2 zile dar nu se vindeca nimic. Este important sa te vada un medic si sa rezolve problema cu durerea cat mai repede
fara doar si poate trebuie sa te duci inapoi cat mai repede sa vada care e problema reala, cu antibiotice incepe sa te lase durerea cam dupa 2 zile dar nu se vindeca nimic. Este important sa te vada un medic si sa rezolve problema cu durerea cat mai repede
Maine ma duc sa desfaca acolo sa dreneze infectia ca s-a umflat foarte tare, am luat ketonal duo si durerea m-a lasat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 99Durere insuportabila de masea
- 110Durere de masea cu nerv scos
- 9Arsenic, dar dureros doresc raspuns urgent!! DURERE mare
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 6e normal dupa ce iti aplica pivotul sa doara ingrozitor?
- 3Dureri destul de mari de dinti dupa plombare
- 2dureri de cap cefalee nara infundata dureri de masele
- 7sex oral - doresc un rasp
- 3Ma doare maseaua !!va rog ajutati-ma!
- 3Durere de masea insuportabila !
- 0Dureri dentare
- 1Durere alternanta a dintilor
- 2Ma dor maselele foarte rau
- 1Pulsație puternica la baza dintelui
- 1Durere dinte fara carie
- 0Probleme la nervul trigemen sau infecție post extracție ?
- 2Dureri de măsea și otita externa bilaterala
- 3Dureri dentare fără cauza
Mai multe informații despre: Durerea de dinti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: