Durere intepatoare molar 36

Buna ziua,
In urma cu cateva saptamani am simtit o durere care m-a sagetat parca in interiorul maselei, nu simteam nimic daca atingeam maseaua sau gingia. Am luat Ketonal Forte sa mai amelioreze durerea. Am fost la dentist cu radiografia si m-a spus ca este doar un inceput de carie, si personalul de la Radiologie m-a intrebat daca sigur ma doare acea masea, ca durerea poate sa radieze. Dar la mine zvacnea durerea in interiorul maselei. Mentionez ca maseaua de sus (16, cred) este scoasa de ceva vreme. Am mai avut cateva episoade de durere, dar nu asa de intense.
Imi puteti spune de la ce anume ar putea fi aceasta durere?
Multumesc frumos.
In urma cu cateva saptamani am simtit o durere care m-a sagetat parca in interiorul maselei, nu simteam nimic daca atingeam maseaua sau gingia. Am luat Ketonal Forte sa mai amelioreze durerea. Am fost la dentist cu radiografia si m-a spus ca este doar un inceput de carie, si personalul de la Radiologie m-a intrebat daca sigur ma doare acea masea, ca durerea poate sa radieze. Dar la mine zvacnea durerea in interiorul maselei. Mentionez ca maseaua de sus (16, cred) este scoasa de ceva vreme. Am mai avut cateva episoade de durere, dar nu asa de intense.
Imi puteti spune de la ce anume ar putea fi aceasta durere?
Multumesc frumos.
4 comentarii

Buna ziua,
ne puteti pune aici radiografia pe care o aveti?
Multumesc!
ne puteti pune aici radiografia pe care o aveti?
Multumesc!

http://tinypic.com/r/10rvgxf/9
Cred ca ar trebui sa se vada ok.
Cred ca ar trebui sa se vada ok.

Pe molarul al doilea ar putea fi ceva cu inflamatie pulpara care sa va dea problemele astea, trebuie un consult si facut un diagnostic diferential.
E o carie destul de mare pe el.
E o carie destul de mare pe el.

Multumesc, intradevar. a fost carie pe molarul al doilea. S-a rezolvat totul intr-o vizita la stomatolog. :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sinuzita a afectat maseaua sau viceversa?
- 12durere insuportabila de gingie
- 18afectiuni stomatologice
- 5durere continua la umar + durere de masea
- 3O durere infernala.de masea sau nerv nu stiu
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 7infectie la masea, durerea dentara
- 3Dureri incisiv la atingere
- 3durere masea insuportabila
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 3Intepaturi sub ureche si maxilar
- 1durere care nu cedeaza
- 1Problema la Masea
- 4Durere masea cand calc pe pe ea mai ales cand mananc!
- 0Durere acuta de masea
- 11Infecție (cred) - am un dinte cariat și de ieri a început să mă doară îngrozitor
- 1Durere masea
- 3Dinti amortiti
- 3Nerv dentar
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: