Durere masea plombata, fara nerv
Buna ziua, săptămâna trecuta am plombat măseaua, este penultima, linga maseaua din minte.De ieri am inceput sa simt dureri, mai ales cind apas pe ea.Maseaua a fost blombata anul trecut, nervul este scos, apoi a cazut plomba si am plombato din nou, medicul a slefuito si mi-a luat marimile sa o imbrac cu coronita. Care sunt cauzele ca ma doare?
1 comentarii
Bună ziua!
Pentru a putea oferi un răspuns pertinent, trebuie analizată atent radiografia dintelui în cauză și trebuie observat felul în care se prezintă dintele în interiorul gurii.
Dacă tratamentul de canal nu a fost efectuat în totalitate corect, iar molarul a rămas fără plombă pe o perioadă mai lungă de timp, există riscul să se fi format o infecție la vârful rădăcinii dintelui respectiv.
Pentru a putea oferi un răspuns pertinent, trebuie analizată atent radiografia dintelui în cauză și trebuie observat felul în care se prezintă dintele în interiorul gurii.
Dacă tratamentul de canal nu a fost efectuat în totalitate corect, iar molarul a rămas fără plombă pe o perioadă mai lungă de timp, există riscul să se fi format o infecție la vârful rădăcinii dintelui respectiv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere la masea plombata - un sfat, va rog
- 7Am o problema cu o masea plombata anul trecut
- 64Durere dupa plombarea dintilor
- 5Durere dupa obturatie (nu foarte intensa)
- 1Problema cu o masea plombata nu demult
- 2ma dor toti dinti dupa ce mi s-a pus o plomba
- 7Durere masea plombata
- 0durere de masea dupa plomba
- 3Durere foarte mare dupa obturare canal
- 18ma doare ingrozitor o masea plombata
- 1Dupa plombare durere
- 4Durere dupa obturatie
- 2Durere dupa obturatie
- 2Durere de măsea plombata
- 3Durere de dinte cauia i s a pus plomba
- 2Depasire cu con de gutaperca