Durere masea plombata, fara nerv
Buna ziua, săptămâna trecuta am plombat măseaua, este penultima, linga maseaua din minte.De ieri am inceput sa simt dureri, mai ales cind apas pe ea.Maseaua a fost blombata anul trecut, nervul este scos, apoi a cazut plomba si am plombato din nou, medicul a slefuito si mi-a luat marimile sa o imbrac cu coronita. Care sunt cauzele ca ma doare?
1 comentarii
Bună ziua!
Pentru a putea oferi un răspuns pertinent, trebuie analizată atent radiografia dintelui în cauză și trebuie observat felul în care se prezintă dintele în interiorul gurii.
Dacă tratamentul de canal nu a fost efectuat în totalitate corect, iar molarul a rămas fără plombă pe o perioadă mai lungă de timp, există riscul să se fi format o infecție la vârful rădăcinii dintelui respectiv.
Pentru a putea oferi un răspuns pertinent, trebuie analizată atent radiografia dintelui în cauză și trebuie observat felul în care se prezintă dintele în interiorul gurii.
Dacă tratamentul de canal nu a fost efectuat în totalitate corect, iar molarul a rămas fără plombă pe o perioadă mai lungă de timp, există riscul să se fi format o infecție la vârful rădăcinii dintelui respectiv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 5Dureri ciudate dupa plombare
- 0durere dupa plombare
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 4Plomba temporara si dureri
- 8ma doare maseaua plombata acum 2 luni
- 6Durere dupa plomba de canale
- 1Dureri după plombarea dinților !
- 0Durere masea dupa plombare!
- 2Durere slaba dupa aplicarea plombei
- 4Durere de masea
- 1Sensibilitate dupa montarea plombelor + bubite in interiorul buzei
- 2Durere dupa obturatie/plombare?
- 3Durere măsea plombata
- 1Ajuta.ti.ma - durerea persista la rece si la dulce.. ce poate fi??
- 6Probleme masea minte
- 2Obturatie mare intr-un singur strat
- 1Depasire obturatie canal
- 1Durere de masea cu nervul scos
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie