Dureri masea plombata

Am o masea plombata, de cateva luni (4-5) si a inceput sa ma doara si cand beau apa si cand o ating cu maselele de sus.
Joia trecuta, am aflat ca am infectie la o masea de sus care avea nervul scos, era cariata si sparta si am extras o. (Tin sa spun ca am avut antibiotic pentru infectia minuscula, am obrazul putin umflat), iar de ier, a inceput sa ma doara maseaua de sub ea (cea de jos) foarte tare. Maseaua am plombat o pentru ca mi s a spus sa o fac mai repede ca sa nu ajunga caria la nerv, zis si facut. Este posibil sa nu fi fost caria inlaturata de tot iar acum sa imi fi atins nervul?
Multumesc!
Joia trecuta, am aflat ca am infectie la o masea de sus care avea nervul scos, era cariata si sparta si am extras o. (Tin sa spun ca am avut antibiotic pentru infectia minuscula, am obrazul putin umflat), iar de ier, a inceput sa ma doara maseaua de sub ea (cea de jos) foarte tare. Maseaua am plombat o pentru ca mi s a spus sa o fac mai repede ca sa nu ajunga caria la nerv, zis si facut. Este posibil sa nu fi fost caria inlaturata de tot iar acum sa imi fi atins nervul?
Multumesc!
1 comentarii

Buna ziua! Caria de pe dintele respectiv a fost profunda si de aceea in moment in care sa indepartat caria, a ajuns aproape de camera pulpara (nerv). Daca aveti sensibilitate pe acel dinte, ar fi mai bine sa mergeti la doctor pentru un tratament de devitalizare al acelui dinte.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 7durere la masea plombata - un sfat, va rog
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 2durere la un dinte aparuta imediat dupa plombare
- 1Problema cu o masea plombata nu demult
- 3durere dupa plombarea unei masele
- 1Durere masea plombata, fara nerv
- 2Durere slaba dupa aplicarea plombei
- 3Rog urgent recomandari privind atenuarea durerii dupa curatarea canalelor
- 7Dureri groaznice de cap
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 2Durere dupa obturatie/plombare?
- 2Durere dupa obturatie
- 3Durere dupa obturatia de canal
- 6durere dupa operatie varful radacinii