Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
Deci, acum jumătate de an am mers la un medic stomatolog pentru a îmi plomba 5 dinți...dupa tot acest procedeu, medicul a spus ca mi-a scos un nerv la un dinte. Nu a trecut mult timp si au inceput sa apară durerile și o senzatie de presiune la acel dinte dar a spus că e complet normal... În aceasta iarna am facut o infecție la doi dinți plombați de dumneaei, iar mergând la ea mi-a dat tratament și mi-a spus să revin următoarea săptămână, ea în acea zi fiind liberă.
Am fost reprogramată miercuri dar nu am putut ajunge, dar în schimb am mers vineri ( dumneaei avea din nou liber) dupa toata experiență asta m-am lăsat păgubasă și nu am mai mers...După câteva săptămâni a început această stare de urgență, dar a început să mi se miște și o plombă. Acum de vreo săptămână am probleme cu măselele dupa o altă infecție la aceiași dinți la care am mai facut odată. Dar aceasta durere de măsea nu a venit singură, acum nu îmi pot atinge doi dinți din fața pentru că îmi vine a plânge de durere. Am luat medicamente de durere si am inceput sa iau si antibiotice... Țin sa menționez că nu pot să dau de doamna doctor
Aș vrea să primesc un sfat referitor la ce aș putea face cu plomba care mi se mișcă și ce aș putea să iau pentru durerea de dinți
Și dacă aș depune ceva o plângere ar putea păți ceva ? Si dacă da unde să depun acea plângere?
Am fost reprogramată miercuri dar nu am putut ajunge, dar în schimb am mers vineri ( dumneaei avea din nou liber) dupa toata experiență asta m-am lăsat păgubasă și nu am mai mers...După câteva săptămâni a început această stare de urgență, dar a început să mi se miște și o plombă. Acum de vreo săptămână am probleme cu măselele dupa o altă infecție la aceiași dinți la care am mai facut odată. Dar aceasta durere de măsea nu a venit singură, acum nu îmi pot atinge doi dinți din fața pentru că îmi vine a plânge de durere. Am luat medicamente de durere si am inceput sa iau si antibiotice... Țin sa menționez că nu pot să dau de doamna doctor
Aș vrea să primesc un sfat referitor la ce aș putea face cu plomba care mi se mișcă și ce aș putea să iau pentru durerea de dinți
Și dacă aș depune ceva o plângere ar putea păți ceva ? Si dacă da unde să depun acea plângere?
2 comentarii
Bună ziua,
este important să primiți îngrijire dentară de urgență pentru a reduce durerea și pentru a preveni complicațiile suplimentare.
În ceea ce privește plomba care se mișcă, este important să vedeți un alt medic dentist cât mai curând posibil pentru a examina situația și pentru a decide dacă trebuie înlocuită sau reparată. Este posibil ca această mișcare să fi cauzat o altă infecție sau deteriorare a dintelui, ceea ce poate agrava situația.
În ceea ce privește durerea, este posibil să luați analgezice cu eliberare fără prescripție medicală, cum ar fi paracetamol sau ibuprofen, dar ar trebui să evitați aspirina. De asemenea, puteți încerca să aplicați gheață la nivelul zonei dureroase pentru a reduce inflamația și durerea.
În cazul în care nu puteți ajunge la medicul dentist, puteți merge la camera de gardă a unui spital pentru a primi îngrijire de urgență.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
este important să primiți îngrijire dentară de urgență pentru a reduce durerea și pentru a preveni complicațiile suplimentare.
În ceea ce privește plomba care se mișcă, este important să vedeți un alt medic dentist cât mai curând posibil pentru a examina situația și pentru a decide dacă trebuie înlocuită sau reparată. Este posibil ca această mișcare să fi cauzat o altă infecție sau deteriorare a dintelui, ceea ce poate agrava situația.
În ceea ce privește durerea, este posibil să luați analgezice cu eliberare fără prescripție medicală, cum ar fi paracetamol sau ibuprofen, dar ar trebui să evitați aspirina. De asemenea, puteți încerca să aplicați gheață la nivelul zonei dureroase pentru a reduce inflamația și durerea.
În cazul în care nu puteți ajunge la medicul dentist, puteți merge la camera de gardă a unui spital pentru a primi îngrijire de urgență.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
A-ti reusit sa rezolvati? Daca da, cum? Intampin aceiasi situatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am nevoie de raspuns urgent: mi s-a crapat un dinte si ma doare
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 7Durere insuportabila de masea
- 3Dureri in partea dreapta a fetei
- 6durere masea de minte?
- 6La cateva zile dupa polizare au inceput dureri acute pe toti dintii:dreapta sus-jos
- 2Durere de dinti
- 0Durere de masea
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 1Ajutor ! Abces si durere
- 2durere dinte/masea
- 10dureri de dinti
- 2Masea plombata cu fisura
- 0Durere acuta de masea
- 5Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 1Durere dinte fara carie
- 0Probleme la nervul trigemen sau infecție post extracție ?
- 2Durere masea cu coronita
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti durerea dupa obturatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: