durerea si alaptarea

Va rog sa ma ajutati cu un sfat: ma doare ingrozitor o masea de minte plombata, de trei nopti nu mai pot dormi. Ce as putea sa iau avand in vedere ca alaptez? De scos, nu cred ca se poate si nici nu as vrea sa intarc copilul...
4 comentarii

Nu luati nimic. Mergeti la medic si va v-a rezolva problema.Alaptarea nu exclude tratamentul stomatologic; chiar daca e nevoie de anestezie, se poate face(se sare peste urmatoarea masa dupa anestezie)

buna! sa stii ca poti merge la stomatolog! anestezia nu contine asa multa substanta incat sti ajunga in sange si ulterior in laptic. nu te chinui cu durerea si du-te si scoate-o. si eu am scos 2 masele si nu a durut. in 10 minute esti gata :) si asa te poti concentra asupra bebelui. alapteaza cat mai mult. si eu am 23 de ani si am alaptat baiatu 1 an si 8 luni :) multa sanatate si bafta cu maseluta :)

Va multumesc frumos pentru raspuns. Eu stiam ca nu se poate face extractie in perioada alaptarii, asa mi-a spus midicul meu stomatolog. sper sa mai rezist pana luni, ca simt ca mor de durere. am luat azi un no-spa, dar n-a ajutat...

Poate nu este necesara extractia de aceea se impune o vizita la stomatolog. Dar, repet, chiar daca este necesara anestezia, colectati lapte inainte si se sare peste urmatoarea masa dupa anestezie. No-spa este antispastic si nu ajuta in acest caz

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot alapta in continuare daca am ramas insarcinata din nou?
- 11Durere & migrena?!
- 4mamica care alapteaza cu puroi la amigdale
- 0hipertensiune si dureri dentare
- 20Durere insuportabila
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 3a nascut o fetita de 3700 g si are foarte mult lapte
- 3durere de masea..
- 1medicamente pentru durere de masea necariata
- 2Durere de dinti si urmeaza sa plec joi in excursie, rog urgent o parere.
- 4sugar cu faringita si stridor laringian
- 1Nelamurire!
- 2durere masea
- 4Durere dinte vecin după plombare.
- 4Durere intepatoare molar 36
- 1Dureri insuportabileeeeeee
- 2Masea cu durere la atingere
- 0Dureri de masea
Mai multe informații despre: Durerea de dinti Alaptarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: