durerea si alaptarea
Va rog sa ma ajutati cu un sfat: ma doare ingrozitor o masea de minte plombata, de trei nopti nu mai pot dormi. Ce as putea sa iau avand in vedere ca alaptez? De scos, nu cred ca se poate si nici nu as vrea sa intarc copilul...
4 comentarii
Nu luati nimic. Mergeti la medic si va v-a rezolva problema.Alaptarea nu exclude tratamentul stomatologic; chiar daca e nevoie de anestezie, se poate face(se sare peste urmatoarea masa dupa anestezie)
buna! sa stii ca poti merge la stomatolog! anestezia nu contine asa multa substanta incat sti ajunga in sange si ulterior in laptic. nu te chinui cu durerea si du-te si scoate-o. si eu am scos 2 masele si nu a durut. in 10 minute esti gata :) si asa te poti concentra asupra bebelui. alapteaza cat mai mult. si eu am 23 de ani si am alaptat baiatu 1 an si 8 luni :) multa sanatate si bafta cu maseluta :)
Va multumesc frumos pentru raspuns. Eu stiam ca nu se poate face extractie in perioada alaptarii, asa mi-a spus midicul meu stomatolog. sper sa mai rezist pana luni, ca simt ca mor de durere. am luat azi un no-spa, dar n-a ajutat...
Poate nu este necesara extractia de aceea se impune o vizita la stomatolog. Dar, repet, chiar daca este necesara anestezia, colectati lapte inainte si se sare peste urmatoarea masa dupa anestezie. No-spa este antispastic si nu ajuta in acest caz
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Cum sa-l obisnuim pe micutul nostru sa manince?
- 12durere insuportabila de gingie
- 5durere dinti extinsa
- 3O durere infernala.de masea sau nerv nu stiu
- 5Durere masea, granulom? Coronita?
- 3Dureri incisiv la atingere
- 11alaptare - care era pozitia favorita sau preferata? ce ati folosit la alaptat?
- 3Ma doare maseaua !!va rog ajutati-ma!
- 8durere cu proteza provizorie
- 5scaun bebelus de 2 luni
- 1Durere de ureche tot cu masea si cap
- 0Sunt 6 zile de cand mi-am scos nervul la o masea si tot ma doare
- 1dureri de masele si ureche
- 0Durere molar dupa scoatere nerv
- 2durere masea
- 1Ajutor ! Abces si durere
- 2alaptare la san dureroasa
- 2Durere masea
- 3Dinti amortiti
Mai multe informații despre: Durerea de dinti Alaptarea