durerea si alaptarea

04-03-2011
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Va rog sa ma ajutati cu un sfat: ma doare ingrozitor o masea de minte plombata, de trei nopti nu mai pot dormi. Ce as putea sa iau avand in vedere ca alaptez? De scos, nu cred ca se poate si nici nu as vrea sa intarc copilul...
4 comentarii
0
05-03-2011, ora 10:32
Dr. Sas Adina
Stomatologie, Cluj-Napoca
Dr. Sas Adina
Nu luati nimic. Mergeti la medic si va v-a rezolva problema.Alaptarea nu exclude tratamentul stomatologic; chiar daca e nevoie de anestezie, se poate face(se sare peste urmatoarea masa dupa anestezie)
0
05-03-2011, ora 11:19
deea23_
Nu este medic/terapeut
deea23_
buna! sa stii ca poti merge la stomatolog! anestezia nu contine asa multa substanta incat sti ajunga in sange si ulterior in laptic. nu te chinui cu durerea si du-te si scoate-o. si eu am scos 2 masele si nu a durut. in 10 minute esti gata :) si asa te poti concentra asupra bebelui. alapteaza cat mai mult. si eu am 23 de ani si am alaptat baiatu 1 an si 8 luni :) multa sanatate si bafta cu maseluta :)
0
05-03-2011, ora 16:10
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Va multumesc frumos pentru raspuns. Eu stiam ca nu se poate face extractie in perioada alaptarii, asa mi-a spus midicul meu stomatolog. sper sa mai rezist pana luni, ca simt ca mor de durere. am luat azi un no-spa, dar n-a ajutat...
0
06-03-2011, ora 10:41
Dr. Sas Adina
Stomatologie, Cluj-Napoca
Dr. Sas Adina
Poate nu este necesara extractia de aceea se impune o vizita la stomatolog. Dar, repet, chiar daca este necesara anestezia, colectati lapte inainte si se sare peste urmatoarea masa dupa anestezie. No-spa este antispastic si nu ajuta in acest caz
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Caracteristicile laptelui matern
  • Alimentația mamei în perioada alăptării
  • Sfaturi pentru alăptarea la sân
  • Pompele de sân
  • Alăptarea și cofeina
  • Durerea de dinți
  • Urgentele dentare - primul ajutor
  • Alăptarea în sarcină
  • Alăptarea după cezariană
  •