lipsa canin
buna, am caninul crescut in interiorul gingiei pt ca nu a avut loc sa iasa alaturi de ceilalti din cauza caninului de lapte care a existat pana acum, si acum el a fost scos eu mi as fi dorit un implant dentar insa medicul la care merg mi spus ca solutia pt mine este doar o proteza fixa.mi a subtiat deja un dinte din fata caninului lipsa si unul din spatele lui pt a se imbraca si cei doi pt a da rezistenta.in locul gol mi a lipit o proteza temporara pana e gata cea permanenta.insamai mult de 5 ore nu a stat lipita, si pana acum am fost de 3 ori sa mi o lipeasca iar acum sunt tot fara ea.eu nu sunt deloc multumita cu aceasta proteza care mi sa va pune imi pare foarte rau ca ma am lasat convisa sa renunt la implant si acum am inca doi dinti subtiati care ma dor ingrozitor cand trag aer rece.imi este frica sa nu imi pun poteza si sa o pierd la scutr timp un prea am incredere in lipire as fi vrut sa fie cumva prisa cu un surub sa fiu sigura ca nu imi cade.se poate ca aceasta proteza care ma costat 350 euro sa fie stabilizata si printrun surub in afara de lipire?
2 comentarii
Buna seara! De aparat ortodontic a auzit cineva ??? ..
colegul nostru nu a auzit nici de aparat si nici de implant. daca el nu pune nici una nici alta, de ce sa nu faca o punte ?! :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0implant dentar
- 3Implant dentar + claustrofob
- 5canin definitiv
- 3Implant dentar - resturi extractie premolar
- 6la 22 ani mi-a cazut un canin. sa fac implant?
- 3Implant masea dupa 3 ani - posibil ?
- 4Implant?
- 1Canin cariat. foarte dureros. normal ca in perioada sarbatorilor doare:(
- 5cat de estetic va fi implantul dentar dupa reconstructia de creasta?
- 2Dinte inclus
- 2implanturi dentare si imunitatea scazuta
- 6Implantul dentar poate inlocui aparatul dentar?
- 1implanturi neaceptate
- 2Implant fumator
- 5Durere după montarea bontului de vindecare
- 1Durere masea polizata
- 94 implanturi dentare
- 2E nevoie de implant?
Mai multe informații despre: implantul dentar caninul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: