lipsa canin

buna, am caninul crescut in interiorul gingiei pt ca nu a avut loc sa iasa alaturi de ceilalti din cauza caninului de lapte care a existat pana acum, si acum el a fost scos eu mi as fi dorit un implant dentar insa medicul la care merg mi spus ca solutia pt mine este doar o proteza fixa.mi a subtiat deja un dinte din fata caninului lipsa si unul din spatele lui pt a se imbraca si cei doi pt a da rezistenta.in locul gol mi a lipit o proteza temporara pana e gata cea permanenta.insamai mult de 5 ore nu a stat lipita, si pana acum am fost de 3 ori sa mi o lipeasca iar acum sunt tot fara ea.eu nu sunt deloc multumita cu aceasta proteza care mi sa va pune imi pare foarte rau ca ma am lasat convisa sa renunt la implant si acum am inca doi dinti subtiati care ma dor ingrozitor cand trag aer rece.imi este frica sa nu imi pun poteza si sa o pierd la scutr timp un prea am incredere in lipire as fi vrut sa fie cumva prisa cu un surub sa fiu sigura ca nu imi cade.se poate ca aceasta proteza care ma costat 350 euro sa fie stabilizata si printrun surub in afara de lipire?
2 comentarii

Buna seara! De aparat ortodontic a auzit cineva ??? ..

colegul nostru nu a auzit nici de aparat si nici de implant. daca el nu pune nici una nici alta, de ce sa nu faca o punte ?! :(

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5trebuie implant neaparat ?
- 33Implant pe teren nepregatit?
- 3implant dentar
- 2implant dentar sau lucrare portelan?
- 21implant dentar... help!
- 4canin incarnat
- 3sanse implant dupa 10 ani de la extractie
- 4Implant+coroana
- 5Implant molar de minte
- 1lucrare cu implanturi
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 5lipsa masea
- 1Punte sau Implant
- 4Ce implant sa pun pentru sistemul Fast & Fixed?
- 1Doua implanturi alaturate. Pot fi inserate la o distanta de cateva luni unul de altul?
- 1E ok sa se faca 2 implanturi si o extractie de masea de minte in aceiasi sedinta?
- 1Implant dentar care se misca
- 2Ce specializare are doctorul care pune implanturi dentare
- 1Implant detar fara tratament antibiotic.
Mai multe informații despre: implantul dentar caninul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: