implant dentar urgent

17-02-2009
dia2009
Nu este medic/terapeut
dia2009
as dori sa-l intreb de dr.maseluta2002 daca pot sa-mi fac implanturi dentare pe toata arcada superioara printr-o singura interventie
3 comentarii
0
18-02-2009, ora 10:26
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
buna ziua! raspunsul la intrebarea dvs este afirmativ.
0
18-02-2009, ora 12:08
dia2009
Nu este medic/terapeut
dia2009
Buna ziua si va multumesc foarte mult pentru timpul acordat. As mai avea totusi o intrebare. M-am documentat putin in ceea ce priveste implanturile si am inteles ca se introduc prin operatie niste suruburi din titan in os dupa care va trebui sa astept intre 4-6 luni pentru a-mi fi efectiv pusi dintii. Intrebarea mea este daca dupa aceasta implantare a suruburilor voi putea in continuare purta totusi proteza pentru simplul fapt sa nu stau fara dinti? Am 33 de ani si port proteza de 10 ani. Din punct de vedere psihic m-a afectat foarte mult acest lucru ( va dati seama ) si nu stiu daca as putea suporta sa stau fara dinti timp de 6 luni.
0
18-02-2009, ora 15:42
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Absolut.daca nu aveati proteza, oricum se facea una.deci din pct de vedere estetic nu pierdeti nimic din ceea ce aveti acum.Daca va hotarati spre asa ceva puteti telefona ptr un consult initial.La revedere!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •