Durere dinte alaturat implantului
Bună ziua, săptămâna trecută, miercuri mia fost aplicat un implant sus în partea stângă lângă canin. De atunci ma doare caninul dacă vreau sa muşc, simt o înţepătură. E adevărat ca pe zi ce trece ma doare tot mai puţin, dar ma preocupa.
7 comentarii
Este reactia locala de inflamatie din cauza implantului care jeneaza usir radacina caninului. Se va remite in scurt timp. Nu va impacientati
Vă mulţumesc pentru răspuns, sunt mai liniştit. Totuşi as mai avea o întrebare. Pe lângă implant mi sa făcut şi o operaţie de sinus lift., iar doctorul mia dat o foaie cu instrucţiuni ce trebuie sa fac. Am citit pe internet ca după operaţia de sinus lift este interzis suflarea nasului, lucru care nu se găsea pe foaia cu instrucţiuni. Am evitat primele 4 zile cât de mult am putut sa îmi suflu nasul pentru ca îmi curgea sânge, dar totuşi mi l-am suflat de câteva ori. E periculos? Ar trebui sa ma îngrijorez?
Nu este periculos, dar este bine sa evitati, pentru a nu produce traumatisme asupra membranei sinusale. Va curgea sange de unde?
Când îmi suflam nasul, secretile mucoase erau amestecate cu sânge, aveau o tenta roz spre roşu.
presupun ca dupa implant si sinus lift vi s-a recomandat si o radiografie de control. aceasta nu se face imediat, pentru a nu se rani in nici un fel zona operata, ci cam dupa o saptamana. la 10 zile dupa interventie se scot firele de sutura si se analizeaza si radiografia de control pentru a avea certitudinea ca implantul s-a inserat corect in raport cu dintii vecini si cu sinusul maxilar.
megeti deci la control la medicul care v-a operat si discutati cu el despre sangerarile nazale si durerea de la nivelul dintelui vecin.
megeti deci la control la medicul care v-a operat si discutati cu el despre sangerarile nazale si durerea de la nivelul dintelui vecin.
Si prietena mea a facut un implant cu ceva vreme in urma, la LLL Dental, si o perioada scurta a simtit mici intepaturi, dar i-au trecut repede si e ok acum, este foarte mandra de dintele ei! :-)
Durerea a dispărut aproape în totalitate, iar sângele era de la o alergie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am nevoie de raspuns urgent: mi s-a crapat un dinte si ma doare
- 50Durere masea cu nervul scos. Ce ar fi de facut?
- 3implant dentar... ce marca sa folosesc?
- 20Durere insuportabila
- 5Durere masea, granulom? Coronita?
- 1implant-locul caninului..
- 2implant cu 'dinte natural'
- 5implant incisiv lateral superior..este posibil??!?
- 0durere de masea dupa plomba
- 0Durere de dinti sanatosi
- 4Respingerea implanturilor dentare
- 3Descoperirea implantului
- 2Implant dentar imediat dupa extractie sau pauza de 6 luni
- 1Durere dinte fara carie
- 1Implant dentar - un punct negru si pe lateral sânge de dimensiune unei înțepături de ac
- 2Gingii umflate și dureroase după implantul dentar
- 1Implant dentar care se misca
- 2Durere bonturi de transfer/amprenta
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: Durerea de dinti implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: