Implant dentar - sfaturi, informatii

09-12-2011
Deisee
Nu este medic/terapeut
Deisee
Buna ziua.As dori cateva pareri mai ales din partea celor care se pricep.O sa sa povestesc pe scurt.Am probleme mari cu dantura si pt ca nu-mi pot permite am trimis un email unei clinici depsre care stiam ca lucreaza si pro bono pt diferite cazuri grave.M-au chemat, m-au acceptat.De o luna de zile doamna doctor a tot lucrat la dintii care se puteau salva:nervi scosi, obturatii, plombe etc.si pt ca multe dintre masele (lipsa) aveau radacina atat de bolnava incat nu putea fi salvata si normal au urmat extractiile, 4 la numar.Un canin de sus a cedat si mi s-a spus ca-mi va pune un pivot din fibra de sticla si alt dintisor.Implanturile care vor urma dupa perioada sarbatorilor le voi plati la pret de producator.Atat au putut sa ma ajute, in rest totul este gratuit.Intrebarile mele sunt:Dintele (canin)din fata va rezista oare?ma intreb uneori de ce sunt atat de draguti cu mine si poate-s paranoica.Din cate stiu clinica colaboreaza cu diferite organizatii pt a ajuta tinerii si oamenii mai in varsta care nu-si permit aceste lucrari costisitoare numai ca imi este putin teama sa nu-mi faca totul in bataie de joc.Mi-au promis ca-mi vor reda zambetul si deja de o luna se vad rezultate:0 ca sa nu mai spun ca sufeream de o forma grava de dentofobie si tot cei de acolo m-au ajutat sa scap de ea!As dori niste pareri !multumesc si sanatate
1 comentarii
0
22-03-2023, ora 22:58
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

este minunat de auzit că ați găsit o clinică care a fost dispusă să vă ajute în această situație dificilă și că ați văzut deja rezultatele după o lună de tratament. Este normal să aveți temeri și îndoieli atunci când vine vorba de sănătatea dvs, dar dacă aveți încredere în experiența și calificările medicilor din clinica respectivă, ar trebui să puteți avea încredere că vă vor face tratamentul cu profesionalism și că vă vor oferi soluții adecvate pentru problemele dvs dentare.

În ceea ce privește caninul din față, este dificil de spus fără a avea informații mai detaliate despre starea dentară și planul de tratament. Cu toate acestea, pivotul din fibră de sticlă poate fi o opțiune bună pentru a înlocui dintele lipsă și a reda aspectul estetic al zâmbetului. Este important să urmați recomandările medicului și să aveți grijă de igiena dentară regulată pentru a vă menține sănătatea orală.

În general, clinicile care oferă servicii pro bono sau la prețuri reduse fac acest lucru pentru a ajuta persoanele cu probleme financiare și nu ar trebui să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea tratamentului. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să cereți detalii despre procedurile care vor fi efectuate și să vă clarificați orice nelămuriri înainte de a începe tratamentul.

În final, este important să continuați să comunicați deschis cu medicul dvs și să vă exprimați orice îngrijorare sau întrebare legată de tratamentul dvs. În felul acesta, veți putea colabora cu medicul dvs pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •