insarcinata? :((:((

20-11-2009
Gabitza16
Nu este medic/terapeut
Gabitza16
Acum o luna miam inceput viata sexuala mai exact pe 4...mentionez ca dupa am mai avut contact sexual timp de o sapt iar dupa o sapt si 2 zile mia venit menstruatia mai exact pe 20(octombrie).sincer nu am avut simptome adik senzatii de voma, stari de oboseala sau dureri de sani deloc...acum sunt cam stresata suntem in 20(noiembrie) ink nu mia venit ciclul...e posibil sa fiu gravida???va rog ast un rasp
3 comentarii
0
20-11-2009, ora 22:06
Gabitza16
Nu este medic/terapeut
Gabitza16
mai exact acum o luna si 2 sapt este de cand miam inceput viata sexuala
0
20-11-2009, ora 22:52
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
nu cred ca esti. metoda contraceptiva folosesti? menstruatia ti se mai deregleaza dupa ce incepi viata sexuala.. mie imi intarzia si cate 2 sapt.. inainte de viata sexuala, aveam simtome cu 1 sapt inainte, acum am cu o ora inainte.. deci.. mai asteapta :)
0
26-11-2009, ora 19:47
Aerdna
Nu este medic/terapeut
Aerdna
Daca la contactul sexual, el a ejaculat afara dar imediat dupa ce a scos o, e posibil sa fi ramas?e nevoie sa iau pastila de a 2 a zi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •