Ma dor sanii
Ma dor sanii foarte rau, simt niste intepaturi si daca imi este frig apar niste bubite albe care dispar, ma doare putin si burta dar numai cand ma apas, dupa contactul sexual protejat menstrutia mi-a venit, am facut si un test mi-a iesit negativ. miercuri am programare la medi insa sunt foarte speriata. ar putea fi totusi o sarcina ?? sau doar in gandul meu pentru ca in ultimul timp m am gandit numai la asta
5 comentarii
Aici nu e vorba de o sarcina, ci de o dereglare hormonala, chist ori anexita. Intepaturile la nivelul sanilor arata ca e ceva in neregula in zona genitala, sanii sunt oglinda organelor genitale.
Durerea de cap si intepaturile in burta pot fi cauzate de una dintre cauzele mentionate mai sus ?
Andrada, da. Anexita si chisturile dau intepaturi in zona pelvina. Dureri de cap nu prea.
Va multumesc. am fost astazi la medic si am aflat ca am anexita in partea stanga si nisip la rinichi
Iau anticonceptionale Yasmin de 3 luni. Le-am luat ca la carte in fiecare zi, evitand tot ce ar putea sa le scada eficacitatea. Totusi, de2 zile ma dor ingrozotor sanii. Mentionez ca abia luni ar trebui sa-mi vina menstruatia si vineri termin pilulele. Oare e posibil sa fi avut loc ovulatia?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 4pot fi insarcinata? urgent
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 5Este posibila o sarcină?
- 15sarcina sau nu?
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 9sunt insarcinata sau nu...?
- 0durere de sani ciudata
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 0a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
- 4pot sa rămân însărcinată. Vă rog ajutaţi-ma!
- 1E posibil?
- 1Insarcinata sau nu?
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 6Sunt insarcinata?
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
- 4Sunt sanse de sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: