Sunt insarcinata?!
Buna..este posibil sa fi ramas insarcinata daca in urma unui contact sexual din martie..in urmatoarele 3 luni mi-a venit menstruatia normal ?Multumesc.
6 comentarii
Daca menstruatia ti-a venit normal, cel mai probabil nu esti insarcinata. Nu exista menstruatie peste sarcina, cum cred mult prea multe femei, exista anumite sangerari specifice primului trimestru. Daca nu s-a diminuat simtitor cantitatea/ modificat consistenta, n-ai de ce sa-ti faci griji!!!
Am facut test in saptamana a doua si a iesit negativ..si inca unul in saptamana a 5-a tot negativ.
Nu-ti mai fa griji, nu esti insarcinata!!!
Buna,
Sunt noua pe forum.. si ca toate mamicile care isi doresc un copil nu mai am rabdare..
Este posibil sa fiu insarcinata daca:
- ultimul menstruatie a inceput pe 16 mai
- am CM destul de regulat la 26, 27 zile (trebuia sa-mi vina ieri, 11 iun)
- am avut contact neprotejat in toate zilele fertile
Inca nu mi-a venit CM si deaceea mi-am facut un test sure check astazi, 12 iunie care a iesit negativ :(((...repet intrebarea...Mai am sanse sa fiu insarcinata? vreau sa spun..in ciuda testului negativ?
Ca simptome: Ma dor sanii, capul, spatele, dar nu diferit de alta data. Nu ma dor ovarele insa, si pe mine ma dureau inainte de venirea menstruatiei.
Sunt noua pe forum.. si ca toate mamicile care isi doresc un copil nu mai am rabdare..
Este posibil sa fiu insarcinata daca:
- ultimul menstruatie a inceput pe 16 mai
- am CM destul de regulat la 26, 27 zile (trebuia sa-mi vina ieri, 11 iun)
- am avut contact neprotejat in toate zilele fertile
Inca nu mi-a venit CM si deaceea mi-am facut un test sure check astazi, 12 iunie care a iesit negativ :(((...repet intrebarea...Mai am sanse sa fiu insarcinata? vreau sa spun..in ciuda testului negativ?
Ca simptome: Ma dor sanii, capul, spatele, dar nu diferit de alta data. Nu ma dor ovarele insa, si pe mine ma dureau inainte de venirea menstruatiei.
Asteapta inca o saptamana si fa din nou testul, se poate sa fi ramas insarcinata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4insarcinata de la sperma scursa?
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 7poate ramane insarcinata?
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 8este o posibila sarcina ?
- 7urgent! posibila sarcina???
- 1Este posibil sa fie gravida?
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 15sarcina sau nu?
- 24Virgina si gravida?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 2Se poate sa fiu insarcinata?
- 3Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?
- 0Pot fi insarcinata?
- 1Risc de sarcina?
- 1Sarcina? Am avut un contact sexual protejat in prima zi de menstruație
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: