se poate sa ramana insarcinata?

26-03-2009
zuzy
Nu este medic/terapeut
zuzy
am si eu o intrebare foarte foarte serioasa..sora mea de 15 ani a fost dezvirginata in timpul menstruatiei(prima zi cand ii venise in acea luna)..au facut'o neprotejat dar totu s-a intamplat in cel mult o jumatate de ora..din cate am inteles el nu si-a dat drumu in ea..avem nijte parinti foarte severi asa ca ei nu stiu..si nici nu stie cu cine sa vorbeasca..ii este frica sa nu fi avut loc fertilitatea..in schimb..dupa ce a dezvirginat-o..a venit acasa..a facut un dush..dar menstruatia i-a continuat..(3 zile dupa aceea)..cat o tine de obicei..va rog ajutati'ma ca sunt si eu si sora mea disperate..ce sa facem..va multumesk mult..
16 comentarii
0
26-03-2009, ora 21:27
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
stati linistite ca nu a ramas insarcinata, nu avea cum...daca era si la ciclu si nici nu a ejaculat in ea.
0
26-03-2009, ora 21:28
zuzy
Nu este medic/terapeut
zuzy
ele asa spune..da sora mea nu e sigura de asta..nici nu stiu ce sa zic...
0
26-03-2009, ora 21:30
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
nu are cum sa ramana insarcinata!! sa zicem ca si-a dat drumu in ea...tot nu avea cum sa ramana pt ca era la ciclu. te asigur eu ca nu e nici o problema. nu va mai faceti griji degeaba.
0
26-03-2009, ora 21:32
zuzy
Nu este medic/terapeut
zuzy
ms mult mult..am apelat la forum..pentru ca eu nu prea le am cu subiectu asta..si na..oricum ms..
0
26-03-2009, ora 21:33
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
cu placere :) si sa aibe grija sora ta pe viitor.
0
26-03-2009, ora 21:37
zuzy
Nu este medic/terapeut
zuzy
ok..oricum din cate am inteles prietenul ei nu ii place sa o faca protejat..adica cu prezervative..si ma gandesc ca daca era sa aibe loc fertilitatea..nu ii mai continua menstruatia..asa e??..
0
26-03-2009, ora 21:47
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
mai daca este la menstruatie nu are cum sa fie in perioada fertila. perioada fertila este de obicei cam a 14-a zi de cand are menstruatia plus inca 2-3 zile inainte si dupa a14-a zi. ca sa intelegi mai bine: sa zicem ca i-a venit pe 1 martie, asta inseamna ca perioada 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 martie este perioada fertila in care poti ramane insarcinata. acum...perioada asta feritla difera de la persoana la persoana dar in general cam asa e:incepand cu a 11-12 zi de la prima zi a menstruatiei este bine sa te protejezi vreo 7 zile sau chiar mai mult ca sa fii mai sigura. in ultimele zile inainte de menstruatie nu e problema. dar ce ti-am zis este valabil doar daca ai ciclul regulat. ca daca iti vine o luna da una nu sau mai stiu eu cum.nu stii cand esti in perioada fertila si nu poti tine cont de ea.
0
26-03-2009, ora 22:43
karina-mada
Nu este medic/terapeut
karina-mada
am si eu o nelamurile...acum 11 zile am avut un contact sexual cu prietenul meu neprotejat...astazi mi'am facut un test de sarcina dar acesta a iesit negativ...problema e k mia intarziat ciclu 3 zile si ma doar foarte rau ovarele dar nu imi curge sange delok...nush ce sa fac:((
0
26-03-2009, ora 22:46
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
nu te speria...probabil trebuie sa apara ciclul daca ai durerile specifice perioadei cand iti vine.
0
26-03-2009, ora 22:55
karina-mada
Nu este medic/terapeut
karina-mada
problema este k mie nu mi sa intamplat sa imi intarzie niciodata...si parintzi mei nu stiu k numai sunt virgina...ma ganeam sa ma duc la ginecolog pt k ma dor ff tare ovarele si nush ce mi se intampla...iar durerile specifice persista de cateva zile bune...dar nu se intampla nik
0
26-03-2009, ora 22:58
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
pai atunci cel mai bine ar fi sa te duci la ginecolog.
0
25-04-2009, ora 18:25
inna29
Nu este medic/terapeut
inna29
Buna ziua, am o intrebare.
Am fost dezvirginata chiar ieri, iar mie trebuie sa imi vina menstruatia pe 27/28/29. Am factu-o neprotejat, dar nu a ejaculat. In momentul in care a simtit ca ii vine, s-a oprit. Atunci am vrut si eu sa ma sterg si am observat sange pe servetel (nu cursese pe cearsaf, si nu curgea singur). De ieri pana azi nu imi curge mult. Mi-a curs ieri un pic cand am urinat. Mi-am pus servetele, si le patez galben - maroniu (acea secretie galbena pe care o am + urme de sange).
Nu m-a durut deloc, si mult nu a intrat. Vreau sa va intreb: este posibil doar sa ma fi zgariat si nu dezvirginat? Nu a curs mult sange. Si...menstruatia ar trebui sa-mi vina saptamana viitoare. As putea sa raman insarcinata? Stiu ca sunt sanse slabe, dar nu inexistente. Vreau doar sa ma calmeze cineva...
Multumesc.
0
25-04-2009, ora 18:27
inna29
Nu este medic/terapeut
inna29
Si inca ceva. ar putea sa imi intarzie ciclul din cauza asta? Ma cam doare burta si plang din orice (cum fac inainte de ciclu). Daca doamne fereste nu imi vine saptamana viitoare, nu stiu ce fac. sunt fff speriata !!
0
01-05-2009, ora 20:07
yoooooooooo
Nu este medic/terapeut
yoooooooooo
Buna!!!! am sh yo o mica problema...acum cateva zile am fost dezvirginata...am facut'o neprotejat cu prietenul...dar totul s-a intamplat intr'o jumatate de ora...dar nu a ejaculat...va rog sa imi psune'ti daac cunva am ramas insarcinata imi este tare frika.:((:(( va rog sa imi psuneti:*:*:* pupici:*:*:*
0
01-05-2009, ora 22:59
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
nu ai ramas
0
03-05-2009, ora 12:28
yoooooooooo
Nu este medic/terapeut
yoooooooooo
msk moolt:X:*:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mit: Nu poți rămâne însărcinată în timpul menstruației
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •