Sarcina sau nu?

Buna! pe 17 aprilie am avut CM iar pe 27 un contact sexual cu iubitul meu insa cu prima ejaculare in exterior, iar dupa 2-3 minute in care s-a sters cu un servetel umed a introdus-o din nou.La 3 saptamani de la contact mi-am facut test si a iesit negativ. In data de 21 mai am avut un nou CM, dupa 6 zile de intarziere. De atunci nu s-a mai petrecut niciun act sexual si am avut doua cicluri.. primul la 34 de zile si al doilea la 28. Nu am niciun simptom de sarcina, doar usoare intepaturi la nivelul ovarelor si rinichilor, am impresia.. dar inca imi e teama si imi fac ganduri sa fie ceva..ma sperie asa zisa 'menstruatie peste sarcina '..
5 comentarii

Nu stie nimeni daca exista sau nu risc de sarcina ?

1.menstruatia peste sarcina apare in cazuri exceptionale
2.nuesti insarcinata
2.nuesti insarcinata

Si crampele de la nivelul ovarelor, rinichilor si uneori abdominale de la ce pot fi ? Sunt asemanatoare celor menstruale..

un milion de cauze...o simpla raceala, probleme renale sau ceva mai grav...o ecografie abdominala va poate lamuri mai bine si eventual o vizita la ginecolog

iti multumesc pentru amabilitatea si rabdarea de a imi raspunde la intrebarile stresante !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e adevarat ca in timpul orgasmului se elibereaza un ovul?
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 3care este probabilitatea ca un test de sarcina sa aiba un rezultat gresit?
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 6sex neprotejat, menstruatie a doua zi... e vreun risc de sarcina?
- 4Poate fi sarcina?
- 3Nu stiu ce sa cred.. sunt insarcinata sau nu?
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 4insarcinata sau nu
- 5sunt gravida?
- 7A rămas însărcinată?
- 2Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 2e posibil sa fie prietena mea gravida?
- 0testul de sarcina
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 0Dereglare hormonală?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina