Sarcina sau nu?
Buna! pe 17 aprilie am avut CM iar pe 27 un contact sexual cu iubitul meu insa cu prima ejaculare in exterior, iar dupa 2-3 minute in care s-a sters cu un servetel umed a introdus-o din nou.La 3 saptamani de la contact mi-am facut test si a iesit negativ. In data de 21 mai am avut un nou CM, dupa 6 zile de intarziere. De atunci nu s-a mai petrecut niciun act sexual si am avut doua cicluri.. primul la 34 de zile si al doilea la 28. Nu am niciun simptom de sarcina, doar usoare intepaturi la nivelul ovarelor si rinichilor, am impresia.. dar inca imi e teama si imi fac ganduri sa fie ceva..ma sperie asa zisa 'menstruatie peste sarcina '..
5 comentarii
Nu stie nimeni daca exista sau nu risc de sarcina ?
1.menstruatia peste sarcina apare in cazuri exceptionale
2.nuesti insarcinata
2.nuesti insarcinata
Si crampele de la nivelul ovarelor, rinichilor si uneori abdominale de la ce pot fi ? Sunt asemanatoare celor menstruale..
un milion de cauze...o simpla raceala, probleme renale sau ceva mai grav...o ecografie abdominala va poate lamuri mai bine si eventual o vizita la ginecolog
iti multumesc pentru amabilitatea si rabdarea de a imi raspunde la intrebarile stresante !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 8insarcinata???-ajutati ma va rog mult de tot
- 3sunt sau nu insarcinata
- 2insarcinata sau nu?
- 3un bebe?
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 1oare sunt insarcinata?
- 6sex neprotejat, menstruatie a doua zi... e vreun risc de sarcina?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 1E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?
- 7Sarcina sau dereglare?
- 3Sarcina posibila
- 6posibil sa ramana insarcinata daca doar am atins vaginul ? ci nu am bagat penisul ?
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 0Intarziere menstruatie
- 1Sarcină sau nu?!
- 2Poate fi o sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina