disperata: cum sa-i zic mamei ca nu mai sunt virgina?
cum sa'i zic mamei mele k nu mai sunt virgina de cateva luni?...cred k se va supara, k am mintito..i'am promis k ii voi spune atunci cand vreau sa o fac, si sa fie dupa 18 ani.ce sa fac?cum sa fac?cum sa'i zic k nu mai sunt virgina..:((
8 comentarii
poi zi si tu mama maine as vrea so fac si maine seara ai zici no mama am facuto si a fost foarte bine !!!success bafta ce daca nu ai 18 ani asta este viata nu tre sa faci o tragedie din asat zii acum tiam spus si gata ai termina poate o ie pe coaja si scapi!!daca team suparat scz dar eu zic ca asa este cel mai bine pentru tine!!!!!!!!!bft
"greseala recunoscuta este pe jumatate iertata"-proverb
Buna.
Daca nu ai avut pana acum o relatie deschisa cu mama ta, asta nu inseamna ca nu poti sa ai de acum incolo.
Daca ai convenit cu ea sa ii spui atunci cand iti vei incepe viata sexuala, inseamna ca a sosit momentul sa faci acest lucru. Ca nu s-a intamplat dupa varsta de 18 ani, a fost alegerea ta nu a mamei tale (cu toate ca ea si-a dorit altceva), dar a face acest pas - in ai spune -, inseamna ca iti asumi ceea ce ai facut, sau ceea ce faci si acest lucru demonstreaza ca te maturizezi.
Parintii isi doresc ca maturizarea copiilor lor sa se produca cat mai tarziu cu putinta, iar inceperea vietii sexuale, daca se poate dupa 18 ani. De ce isi doresc acest lucru? Nu stiu. Dar daca sunt intrebati, sunt ferm convinsa ca vor raspunde.
Dar daca ma intrebi pe mine, iti pot raspunde ca viata sexuala este bine sa inceapa dupa dezvoltarea organelor sexuale.
In concluzie, ai o discutie deschisa cu mama ta, mai ales ca sfaturile ei te vor ajuta foarte mult.
Bafta.
Laura Saed
Psihoterapeut
Daca nu ai avut pana acum o relatie deschisa cu mama ta, asta nu inseamna ca nu poti sa ai de acum incolo.
Daca ai convenit cu ea sa ii spui atunci cand iti vei incepe viata sexuala, inseamna ca a sosit momentul sa faci acest lucru. Ca nu s-a intamplat dupa varsta de 18 ani, a fost alegerea ta nu a mamei tale (cu toate ca ea si-a dorit altceva), dar a face acest pas - in ai spune -, inseamna ca iti asumi ceea ce ai facut, sau ceea ce faci si acest lucru demonstreaza ca te maturizezi.
Parintii isi doresc ca maturizarea copiilor lor sa se produca cat mai tarziu cu putinta, iar inceperea vietii sexuale, daca se poate dupa 18 ani. De ce isi doresc acest lucru? Nu stiu. Dar daca sunt intrebati, sunt ferm convinsa ca vor raspunde.
Dar daca ma intrebi pe mine, iti pot raspunde ca viata sexuala este bine sa inceapa dupa dezvoltarea organelor sexuale.
In concluzie, ai o discutie deschisa cu mama ta, mai ales ca sfaturile ei te vor ajuta foarte mult.
Bafta.
Laura Saed
Psihoterapeut
Mai e un pic asa ca ai doua variante zic eu.
Una, ii spui mamei ce s-a intamplat si indiferent ce iti va reprosa, faptul e consumat si ar trebui sa fie intelegatoare si sa iti de-a sfaturi despre ce s-ar putea intampla ! O sa planga, o sa fie dezamagita de tine, o sa faca tam-tam dar esti copilul ei si e datoria ei de mama sa te protejeze.
A doua, astepti pana faci 18 ani si ii spui atunci dar trebuie sa fii foarte atenta, sa te protejezi de o sarcina si de boli venerice !
Tu stii mai bine cum e mama ta, ce fel de persoana este. La fel cum a zis si dna dr in general parintii nu vor sa discute despre aceasta problema cu copiii lor dar este necesar sa discute deschis despre acest subiect pe care multi il considera rusinos.
Intai gandeste-te si dupa aceea vezi ce faci, ai timp suficient, niciodata sa nu te grabesti in a lua hotarari inainte de a pune in balanta binele si raul !
Succes si ai grija de tine!
Una, ii spui mamei ce s-a intamplat si indiferent ce iti va reprosa, faptul e consumat si ar trebui sa fie intelegatoare si sa iti de-a sfaturi despre ce s-ar putea intampla ! O sa planga, o sa fie dezamagita de tine, o sa faca tam-tam dar esti copilul ei si e datoria ei de mama sa te protejeze.
A doua, astepti pana faci 18 ani si ii spui atunci dar trebuie sa fii foarte atenta, sa te protejezi de o sarcina si de boli venerice !
Tu stii mai bine cum e mama ta, ce fel de persoana este. La fel cum a zis si dna dr in general parintii nu vor sa discute despre aceasta problema cu copiii lor dar este necesar sa discute deschis despre acest subiect pe care multi il considera rusinos.
Intai gandeste-te si dupa aceea vezi ce faci, ai timp suficient, niciodata sa nu te grabesti in a lua hotarari inainte de a pune in balanta binele si raul !
Succes si ai grija de tine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1himenul nu a fost rupt de penis?
- 17exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 4cum se face dezvirginarea chirurgicala de la un medic ginecolog?
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 7Dupa o viata sexuala de 2 luni, n-am sangerat niciodata :( de ce?
- 10doresc un raspuns rapid si serios
- 6am o intrebare..va rog rasp daca stiti
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 9Pot fii insarcinata!!!
- 8Spune ca e virgina, asa o fi?
- 4am 16 ani si am avut acum 3 saptamani relatii sexule
- 4Sex la 16 ani
- 1copil de 13 ani, obsedat sexual ?
- 1fetis sexual
- 3despre himen!
- 2Deflorare incompleta
- 3contact sexual neprotejat URGENTA (nevoie sfat medic)
- 4Himen elastic insotit de durere la fiecare contact sexual
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti himenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: